Γκιρτζίκης: Προτεραιότητα της Εθνικής ομάδας η ανασυγκρότησή της

Σάββατο, 25 Ιουλίου 2015 21:04
UPD:21:07
INTIME SPORTS/ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ

Ο κ. Γκιρτζίκης (φωτ. αρχείου) προέβη σε γραπτή δήλωση, στην οποία υπογραμμίζει ότι στην παρούσα φάση οι προτεραιότητες του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος είναι η ανασυγκρότησή του μετά το ''στραπάτσο'' στα προκριματικά του Euro 2016 και τον πρόωρο αποκλεισμό του από την τελική φάση, σε μια πορεία που έως τώρα είναι η χειρότερη όλων των εποχών στην Ιστορία της Εθνικής.

A- A A+

Κανένα σχόλιο για την κλήρωση της Εθνικής Ελλάδας στα προκριματικά του Μουντιάλ της Ρωσίας, το 2018, δεν θέλησε να κάνει ο πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Γιώργος Γκιρτζίκης.

Ο κ. Γκιρτζίκης προέβη σε γραπτή δήλωση, στην οποία υπογραμμίζει ότι στην παρούσα φάση οι προτεραιότητες του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος είναι η ανασυγκρότησή του μετά το ''στραπάτσο'' στα προκριματικά του Euro 2016 και τον πρόωρο αποκλεισμό του από την τελική φάση, σε μια πορεία που έως τώρα είναι η χειρότερη όλων των εποχών στην Ιστορία της Εθνικής.

«Δεν θα ήθελα να υπεισέλθω σε λεπτομερή σχολιασμό του αποτελέσματος της σημερινής κλήρωσης, διότι υπάρχουν άλλες προτεραιότητες για την Εθνική ομάδα, όπως η διαδικασία ανασυγκρότησής της και η συνοχή της» τόνισε ο Έλληνας παράγοντας.

«Επιπρόσθετα, βρίσκονται σε εξέλιξη οι υποχρεώσεις της στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2016, στις οποίες χρειάζεται να αποκομίσουμε τα μέγιστα αγωνιστικά και βαθμολογικά κέρδη» πρόσθεσε. 

«Η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί είναι εξαιρετικά δύσκολη. Ανεξάρτητα από την κλήρωση στα προκριματικά του Μουντιάλ 2018, προσωπικά θέτω ως ρεαλιστικό στόχο την κάλυψη του χαμένου εδάφους στην παγκόσμια κατάταξη. Η επιδίωξη όλων μας πρέπει να είναι η βαθμιαία επάνοδος της ομάδας σε προνομιακές θέσεις της βαθμολογίας της FIFA» κατέληξε ο κ. Γκιρτζίκης. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις