Παπανδρέου: Ο προϋπολογισμός δεν ανταποκρίνεται στις πραγματικές ανάγκες της χώρας

Συνάντηση με την ΕΣΕΕ
Πέμπτη, 08 Δεκεμβρίου 2005 17:35
A- A A+

«Υπάρχει μεγάλο πρόβλημα στην οικονομία, ο προϋπολογισμός δεν ανταποκρίνεται στις πραγματικές ανάγκες της χώρας και ξεκινώντας από μία κακώς εννοούμενη απογραφή που ολοι μας είχαμε συμφωνήσει να γίνει με διαφάνεια, σοβαρότητα αλλά και έλεγχο για να μπορούμε να συμφωνήσουμε όλοι στα στοιχεία, έχουμε βρεθεί σε μια οικονομική κατάσταση που πάει το κακό στο χειρότερο».

Αυτό υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπανδρέου, κατά τη συνάντησή του με την Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου (ΕΣΕΕ).

Όπως παρατήρησε ο κ. Παπανδρέου, «μεταρρυθμίσεις δεν βλέπουμε, ο νόμος για τις ΔΕΚΟ δεν είναι για μας σοβαρή μεταρρύθμιση και κινείται σε μια λογική που δεν θα έχει αναπτυξιακό χαρακτήρα, ούτε θα συμβάλει σε ένα σχέδιο για τον εκσυγχρονισμό και την ανταγωνιστικότητα των κρατικών υπηρεσιών και εξυγίανση της αγοράς».

Αναφερόμενος εξάλλου σε σχετικές επισημάνσεις του προέδρου του ΣΕΒ για τις συλλογικές συμβάσεις εργασίας, ο κ. Παπανδρέου τόνισε πως η εργασιακή ειρήνη είναι ένα σημαντικό στοιχείο σταθερότητας και ανάπτυξης της χώρας μας, που είχαμε καταφέρει και είχαν καταφέρει οι κοινωνικοί φορείς, να διαμορφώσουν τα τελευταία χρόνια».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή