Η Μπάγερν Μονάχου ανακοίνωσε τον Βιδάλ

Πέμπτη, 23 Ιουλίου 2015 13:18
UPD:13:21
REUTERS/RICARDO MORAES
A- A A+

Ποδοσφαιριστής της Μπάγερν Μονάχου είναι πια ο Αρτούρο Βιδάλ, με την πρωταθλήτρια Γερμανίας να ανακοινώνει σήμερα επισήμως την απόκτηση του Χιλιανού μέσου, ο οποίος πανηγύρισε πρόσφατα την κατάκτηση του Κόπα Αμέρικα με την Εθνική ομάδα της χώρας του.

Την ολοκλήρωση της μεταγραφής, το κόστος της οποίας θα ανέλθει στα 40 εκ. ευρώ, ανακοίνωσε ο πρόεδρος των Βαυαρών, Καρλ-Χάιντς Ρουμενίγκε, δηλώνοντας ότι πια δεν απομένουν παρά οι ιατρικές εξετάσεις για την ολοκλήρωση της υπόθεσης. 

Ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή (Φερνάντο Φελίτσεβιτς) ήταν προχθές στο Μόναχο για να κλείσει τη μεταγραφή και το πέτυχε, αφού ο Πεπ Γκουαρντιόλα ήθελε να πληρώσει το κενό που άφησε ο Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ πηγαίνοντας στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με έναν ποδοσφαιριστή ανάλογης κλάσης.

Όσο για το κόστος του deal, η Γιουβέντους θα εισπράξει τελικά 38,5 εκ. ευρώ (αρχικά ζητούσε 45 εκ.) και ο Χιλιανός πολυσύνθετος μέσος 6,5 εκ. ευρώ για κάθε ένα από τα πέντε χρόνια του συμβολαίου του.

Στο... επιμύθιον της υπόθεσης: η Μπάγερν πήρε έναν παίκτη τον οποίο ήθελε και πριν αλλά με καθυστέρηση 4 ετών, αφού για την απόκτησή του είχε ενδιαφερθεί από το 2011. Τότε όμως  η Μπάγερ Λεβερκούζεν επέλεξε να τον παραχωρήσει στη Γιουβέντους έναντι 12 εκ. ευρώ, καθώς δεν ήθελε να ενισχύσει τον εγχώριο... ανταγωνισμό.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις