Παναθηναϊκός: Ήττα (1-2) από Ουντινέζε, προβληματισμός για Μπριζ

Τετάρτη, 22 Ιουλίου 2015 23:00
UPD:23:12
INTIME SPORTS/ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ

Φωτογραφία του αγώνα.

A- A A+

Την ήττα με 2-1 γνώρισε απόψε από την Ουντινέζε ο Παναθηναϊκός στο ''Απόστολος Νικολαΐδης'', σε ένα δυνατό φιλικό παιχνίδι, που αποτέλεσε πρόβα τζενεράλε πριν από το παιχνίδι της ερχόμενης εβδομάδας με την Κλαμπ Μπριζ για τον τρίτο προκριματικό γύρο στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Έξι ημέρες πριν από το πρώτο ραντεβού με τους επίσης ισχυρούς Βέλγους, η αθηναϊκή ομάδα εμφανίστηκε μέτριος και έβγαλε αρκετά προβλήματα, τόσο στην αμυντική λειτουργία όσο και στην επιθετική ανάπτυξή του.

Η ομάδα του Στέφανο Κολαντουόνο έβαλε δύσκολα προβλήματα στους ''πράσινους'' με το δυναμικό και απλό παιχνίδι της, δείχνοντας στον Γιάννη Αναστασίου ότι θα πρέπει να εργαστεί πολύ στις ημέρες που απομένουν.

Οι Ιταλοί ήταν καλύτεροι, έπαιρναν τις προσωπικές μονομαχίες και έφτασαν στο 0-1 ύστερα από εννέα λεπτά αγώνα με υπέροχο γκολ του Μπρούνο Φερνάντες, ο οποίος πήρε την πάσα των 40 μέτρων από τον Αντνάν και χωρίς η μπάλα να ακουμπήσει στο έδαφος την πέρασε με εν κινήσει εναέριο πλασέ πάνω από τον Κοτσόλη, δρέποντας το χειροκρότημα της εξέδρας. 

Ο Παναθηναϊκός άσκησε κάποια πίεση στο ξεκίνημα της επανάληψης και τελικά έφτασε στην ισοφάριση με πανομοιότυπο τρόπο, όταν στο 56΄ ο Μπεργκ δέχθηκε την ωραία μπαλιά του Λαγού και αφού ο Σουηδός απέφυγε τον Σκουφέ, πλάσαρε με το αριστερό σε άδεια εστία για το 1-1.

Η Ουντινέζε ήταν πάντως σε καλύτερη κατάσταση απόψε και δεν χρειάστηκε παρά ένα λάθος για να φτάσει στη νίκη. Αυτό το έκανε ο Τριανταφυλλόπουλος στο 76΄, που εκτίμησε λάθος τη φάση σε νέα μακρινή μπαλιά και ο Αγκίρε πλάσαρε τον Κοτσόλη για το τελικό 1-2.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις