Στο Σύνταγμα η πορεία του συλλόγου ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών

Τετάρτη, 22 Ιουλίου 2015 19:20
UPD:20:24
NAFTEMPORIKI.GR
A- A A+

Του Μάκη Συνοδινού

Στην πλατεία Συντάγματος βρίσκεται αυτήν την ώρα η πορεία του πανελληνίου συλλόγου ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών.

Στον χώρο των φροντιστηρίων μέσης εκπαίδευσης και ξένων γλωσσών επικρατεί προβληματισμός για την επιβολή ΦΠΑ 23% στα δίδακτρα. 

Σημειώνεται ότι συλλαλητήριο κατά της ψήφισης του δεύτερου νομοσχεδίου με τα προαπαιτούμενα διοργανώνει στις 19.30 η ΑΔΕΔΥ. Η συγκέντρωση πραγματοποιείται στα Προπύλαια του Πανεπιστημίου και θα ακολουθήσει πορεία στη Βουλή.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Εκτελεστικής Επιτροπής, αιτήματα της ΑΔΕΔΥ είναι η «ανατροπή του νέου βάρβαρου μνημονίου και όλων των μνημονιακών πολιτικών, η μη αναγνώριση και διαγραφή του χρέους και η προάσπιση της λαϊκής κυριαρχίας, ανεξαρτησίας και δημοκρατίας».

NAFTEMPORIKI.GR

Συλλαλητήριο στην Ομόνοια, «ενάντια στο δεύτερο πακέτο μέτρων στο πλαίσιο του τρίτου μνημονίου» πραγματοποιεί την ίδια ώρα (19:30) το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο (ΠΑΜΕ). Ανάλογα συλλαλητήρια του ΠΑΜΕ έχουν προγραμματισθεί και σε 40 πόλεις της χώρας.

Τα μέτρα ασφαλείας είναι δρακόντεια μέτρα ασφαλείας σε όλο το κέντρο, διμοιρίες των ΥΜΕΤ έχουν παραταχθεί περιμετρικά της Βουλής ακόμη και πανω στη πλατεία Συντάγματος

 

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή