Η ΕΕΑ ανακάλεσε τη μεταβίβαση των μετοχών στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Τετάρτη, 22 Ιουλίου 2015 17:01
UPD:17:03
INTIME SPORTS/ΒΗΧΟΣ

Η υπόθεση αναμένεται σε συζητηθεί την ερχόμενη Τρίτη (28/07, 12:00), με παρόντα στην Επιτροπή αυτή τη φορά τον Δημήτρη Μελισσανίδη προκειμένου να δώσει περισσότερες εξηγήσεις.

A- A A+

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού προχώρησε στην ανάκληση της μεταβίβασης των μετοχών της ΚΑΕ Παναθηναϊκός από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο στον Μάνο Παπαδόπουλο, την οποία αρχικά είχε εγκρίνει η ίδια, δικαιώνοντας την καταγγελία της ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Αναφορικά με την καταγγελία της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τη συμμετοχή της ΑΕΚ στα κουπόνια του στοιχήματος, με τους ''ερυθρόλευκους'' να επικαλούνται ασυμβίβαστο του Δημήτρη Μελισσανίδη (στην ΠΑΕ ΑΕΚ και στον ΟΠΑΠ), η ΕΕΑ δεν έλαβε απόφαση, καθώς οι ψήφοι ήταν 3-3 αφού η Ειρήνη Μαρούδα επέλεξε το ''λευκό''.

Η υπόθεση αναμένεται σε συζητηθεί την ερχόμενη Τρίτη (28/07, 12:00), με παρόντα στην Επιτροπή αυτή τη φορά τον Δημήτρη Μελισσανίδη προκειμένου να δώσει περισσότερες εξηγήσεις.

Η ανακοίνωση:

«Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, κατά τη σημερινή της συνεδρίαση, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:

1. Αίτηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός περί ανάκλησης της από 05.12.2014 χορηγηθείσας άδειας μεταβίβασης μετοχών της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Ανακαλείται η άδεια μεταβίβασης μετοχών της ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ.

2. Α) Εξώδικη δήλωση-Διαμαρτυρία και Πρόσκληση της ΠΑΕ Ολυμπιακός περί παραβίασης του Κανονισμού Οργάνωσης Λειτουργίας και Διεξαγωγής των παιχνιδιών προκαθορισμένης απόδοσης της ΟΠΑΠ Α.Ε. (ΚΥΑ 37336/2008, ΦΕΚ Β΄1590) από την ΠΑΕ ΑΕΚ.

Β) Αίτηση της ΠΑΕ ΑΕΚ περί έγκρισης συμμετοχής της στα έντυπα προγράμματος των παιχνιδιών προκαθορισμένης απόδοσης της ΟΠΑΠ Α.Ε.

Αναβολή για την Τρίτη 28.07.15 ώρα 12:00, προκειμένου να κληθεί ο κ. Δ. Μελισσανίδης ενώπιον της Επιτροπής προς παροχή διευκρινήσεων».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις