Ολυμπιακός: Αναμένεται πρόταση από Ίντερ για Μαζουακού

Τετάρτη, 22 Ιουλίου 2015 13:04
UPD:13:46
INTIME SPORTS/ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Ο 21χρονος Γάλλος είχε κάνει πολύ καλές εμφανίσεις στο περυσινό Τσάμπιονς Λιγκ, οι οποίες δεν πέρασαν απαρατήρητες. 

A- A A+

Μια ''δυνατή'' πρόταση για την απόκτηση του Αρτούρ Μαζουακού έχει έτοιμη να καταθέσει στον Ολυμπιακό η Ίντερ, με τις εξελίξεις να θεωρούνται πιθανές ακόμη κι εντός της ημέρας όπως αναφέρουν σημερινά δημοσιεύματα των ελληνικών αθλητικών εφημερίδων.

Η εκτίμηση που υπάρχει είναι για μια προσφορά που θα προσεγγίζει το επίπεδο των απαιτήσεων του Ολυμπιακού, άγνωστο όμως παραμένει αν θα ικανοποιεί τους ''ερυθρόλευκους'', οι οποίοι είχαν απορρίψει πρόταση της Ρόμα, καθώς έχουν ορίσει το ποσό εκκίνησης στα 8 εκ. ευρώ.

Ο 21χρονος Γάλλος είχε κάνει πολύ καλές εμφανίσεις στο περυσινό Τσάμπιονς Λιγκ, οι οποίες δεν πέρασαν απαρατήρητες. Ο Μαζουακού είχε έξι παρουσίες, σκοράροντας κι ένα γκολ εναντίον της Ατλέτικο Μαδρίτης, άλλες δύο στο Γιουρόπα Λιγκ, 27 στη Σούπερ Λίγκα και έξι στο Κύπελλο Ελλάδας.

Για το ενδιαφέρον της ομάδας του Ρομπέρτο Μαντσίνι είναι ενημερωμένος ο Μαζουακού, ο οποίος θέλει να αγωνιστεί σε ένα πιο προηγμένο πρωτάθλημα από το ελληνικό, οπότε αν η προσφορά είναι ικανοποιητική τότε μάλλον θα πραγματοποιήσει το όνειρό του. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις