Τέλος ο Τζιοβάνι για την ΑΕΚ

Τρίτη, 21 Ιουλίου 2015 16:36
UPD:16:39
INTIME SPORTS/ΒΗΧΟΣ ΝΙΚΟΣ VICHOS NIKOS
A- A A+

Εγκαταλείπει οριστικά την περίπτωση του Τζιοβάνι η ΑΕΚ, αφού στην αφερεγγυότητα και τις συνεχείς παλινωδίες του Βραζιλιάνου αμυντικού ήρθε να προστεθεί ένας τραυματισμός που, όπως διατείνεται ο πατέρας του παίκτη, θα τον αφήσει εκτός δράσης για τουλάχιστον δύο μήνες.

Αυτό σημαίνει ότι οι ''κιτρινόμαυροι'' θα πρέπει να αναζητήσουν άλλη λύση για να καλύψουν το αριστερό άκρο της άμυνάς τους, όμως αυτό είχαν ήδη αρχίσει να το καταλαβαίνουν από τη στάση που κράτησε ο ποδοσφαιριστής τον τελευταίο καιρό. 

Ο 26χρονος παίκτης της Φλουμινένσε αμφιταλαντευόταν διαρκώς, παρότι η εταιρεία που τον εκπροσωπεί είχε συμφωνήσει με την ΑΕΚ και ο πατέρας του είχε έρθει στην Αθήνα για να δει τις εγκαταστάσεις και να να μιλήσει απευθείας με τους παράγοντες της Ένωσης.

Το... ''κερασάκι στην τούρτα'' ήταν η συμμετοχή του στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας του, παρότι υπήρχε προφορική δέσμευση με άλλο σύλλογο. Ο Τζιοβάνι έπαιζε κανονικά και στο τελευταίο παιχνίδι της Φλουμινένσε, απέναντι στη Βάσκο ντα Γκάμα χτύπησε στο γόνατο, παρότι ήταν ο ίδιος που είχε διαβεβαιώσει τους ανθρώπους της ΑΕΚ ότι δεν θα παίξει, δια παν ενδεχόμενο!

Έτσι άδοξα λοιπόν ακυρώθηκε στην πράξη η αρχική συμφωνία στην οποία είχε καταλήξει με την αθηναϊκή ομάδα, και αφού στο ενδιάμεσο διάστημα στην υπόθεση είχε υπεισέλθει ο νυν σύλλογός του, που φέρεται να προσφέρει στον Τζιοβάνι συμβόλαιο με ισοϋψείς αποδοχές.
 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις