Πρώτη νίκη για Ολυμπιακό, 1-0 τη Ρίζεσπορ

Σάββατο, 18 Ιουλίου 2015 20:55
UPD:21:05
INTIME SPORTS/ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
A- A A+

Την πρώτη νίκη στη νέα περίοδο, έστω ανεπίσημη καθώς επιτεύχθηκε σε φιλικό προετοιμασίας, σημείωσε απόψε ο Ολυμπιακός, που επικράτησε με 1-0 της τουρκικής Ρίζεσπορ, στην πόλη Χάιμινγκ της Αυστρίας.

Η ομάδα του Μάρκο Σίλβα ήταν πολύ καλή, πίεσε αρκετά τον αντίπαλό της και έχασε ευκαιρίες, αλλά από τη μια η αστοχία των ''ερυθρόλευκων'' και από την άλλη η ατυχία τους, αφού είχαν τρία δοκάρια, κράτησε χαμηλά το δείκτη του σκορ.

Ο Ολυμπιακός έπαιξε και πάλι με διάταξη 4-2-3-1 και με την πίεση που άσκησε από πολύ ψηλά δημιούργησε μεγάλο πρόβλημα στην κυκλοφορία της Ρίζεσπορ, που αναγκάστηκε να αμύνεται διαρκώς. 

Ο Χάρα όμως δεν μπορούσε να βρει στόχο στις καλές ευκαιρίες που είχε, αφού μόλις στο 2ο λεπτό πέταξε την μπάλα άουτ με κεφαλιά, αν και μόνος απέναντι στον αντίπαλο τερματοφύλακα, στο 37΄ σούταρε πάνω του και στο 39΄ πλάσαρε άουτ.

Πριν από τον Αργεντινό, ευκαιρίες είχαν χάσει και οι Φορτούνης στο 9΄, όταν σούταρε ελάχιστα άστοχα και ο Ντοσεβί στο 21΄, με την προσπάθεια του Γάλλου να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι.

Το γκολ δεν ήρθε ούτε από τα 11 μέτρα, αφού ο Φουστέρ έστειλε στο οριζόντιο δοκάρι το πέναλτι που εκτέλεσε στο 64΄ και το οποίο είχε κερδίσει ο Κολοβός, ο οποίος ανατράπηκε στην περιοχή.

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός ''εξιλεώθηκε'' όμως στο 84΄, όταν από λάθος στην άμυνα των Τούρκων πλάσαρε από κοντά για το1-0, ενώ στο 90΄ ο Ολαϊτάν "σημάδεψε" από κοντά το αριστερό δοκάρι, στην πάσα του Γιαταμπαρέ.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις