Έρχεται ο Μπαρόχα για την ΑΕΚ

Παρασκευή, 17 Ιουλίου 2015 20:10
UPD:20:28
ACTION IMAGES PRESS AGENCY
A- A A+

Ο Άλεν Μπαρόχα είναι πλέον, οριστικά και αμετάκλητα, ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, κι ας μην ανακοίνωσε τη μεταγραφή του παίκτη η Ένωση.

Την αθηναϊκή ομάδα πρόλαβε ο σύλλογος του 26χρονου τερματοφύλακα, Καράκας, η οποία ανακοίνωσε στην ιστοσελίδα της ότι ο διεθνής γκολκίπερ θα παίξει δανεικός για ένα έτος στην ΑΕΚ, με δικαίωμα απόκτησής του από την ελληνική ομάδα.

Ο Μπαρόχα είχε αλματώδη εξέλιξη στην καριέρα του. Κάνοντας ντεμπούτο στην Α΄ Εθνική κατηγορία της Βενεζουέλας πριν από τέσσερα χρόνια έγινε γρήγορα ο βασικός τερματοφύλακας της Καράκας κι έφτασε ως το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της νοτιοαμερικάνικης χώρας, παίζοντας βασικός στο Κόπα Αμέρικα της Χιλής.

«Το όνειρό μου ήταν να παίξω στην Ευρώπη. Η ΑΕΚ κάνει σπουδαίες κινήσεις και θέλει να γίνει πάλι ένας μεγάλος σύλλογος. Είναι μια μεγάλη ευκαιρία για μένα και θα δώσω τα πάντα για να την εκμεταλλευτώ» δήλωσε ο Μπαρόχα, που θα ταξιδέψει σήμερα για την Ελλάδα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις, να υπογράψει και να ξεκινήσει προετοιμασία.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις