Γρηγορίου: Μοιρασμένες οι πιθανότητες για Ατρόμητο

Παρασκευή, 17 Ιουλίου 2015 16:10
UPD:16:18
INTIME SPORTS/INTIMEsports

Ο τεχνικός του Ατρόμητου, Μιχάλης Γρηγορίου (φωτ. αρχείου).

A- A A+

Μειονέκτημα για την ομάδα του θα είναι ο σαφώς μικρότερος βαθμό ετοιμότητας έναντι της αντιπάλου του στο Γιουρόπα Λιγκ, εκτιμά ο τεχνικός του Ατρόμητου, Μιχάλης Γρηγορίου.

Η αθηναϊκή ομάδα θα αντιμετωπίσει είτε τη σουηδική ΑΙΚ Σόλνα είτε τη Σιράκ από την Αρμενία στον τρίτο προκριματικό γύρο και ο Έλληνας προπονητής μοιράζει τις πιθανότητες πρόκρισης στη μέση.

«Έχει αρχίσει αρκετό καιρό το πρωτάθλημά τους. Θα έχουν ρυθμό σε πολύ καλό επίπεδο κι εμείς θα πρέπει να χρησιμοποιήσουμε το μυαλό μας για να αντεπεξέλθουμε, επειδή είμαστε πιο πίσω. Θα δώσουμε τον δικό μας αγώνα και πιστεύω ότι οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες» δήλωσε ο Έλληνας προπονητής.

Όπως επισήμανε ο Γρηγορίου «θα έχουμε μόλις 29 ημέρες από την προετοιμασία, όταν θα γίνει το παιχνίδι. Καμία ομάδα δεν μπορεί σε 29 ημέρες να βρει το ρυθμό που χρειάζεται για τέτοια παιχνίδια, γι΄ αυτό θα πρέπει να δούμε και άλλα στοιχεία. Δεν μπορούμε να αλλάξουμε πολλά πράγματα. Πρέπει να προσθέσουμε κάποια στοιχεία από τη δική μου φιλοσοφία, κάτι διαφορετικό».

Για τα μεταγραφικά θέματα του συλλόγου είπε ότι «θα κάνουμε κίνηση για σέντερ φορ και ενδεχομένως ακόμη μια για μεσοεπιθετικό, αλλά στο χρονικό διάστημα που είμαστε ότι είναι δύσκολο να βοηθήσουν. Ο Μπιτόλο θέλει επίσης χρόνο και δύσκολα θα είναι έτοιμος για τις 30 του μήνα». 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις