Δ. Παπαδημούλης: Χρειάζεται ανασύνθεση της κυβέρνησης χωρίς «καπετανάτα»

Πέμπτη, 16 Ιουλίου 2015 12:28
UPD:12:29
FOSPHOTOS/ΜΕΝΕΛΑΟΣ ΜΥΡΙΛΛΑΣ

«Αν θέλουν να αλλάξουν τα πράγματα χρειάζεται αυτή η κυβέρνηση να μείνει, να ολοκληρωθεί η συμφωνία, να επανέλθει η οικονομία και να αρχίσουμε βήμα-βήμα να διορθώνουμε τις παθογένειες», τόνισε ο κ. Παπαδημούλης (φωτ. αρχείου).

A- A A+

Την ανάγκη ανασύνθεσης της κυβέρνησης ώστε το νέο σχήμα που θα προκύψει να είναι συνεκτικό και να μην έχει «καπετανάτα» υπογράμμισε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δ. Παπαδημούλης μιλώντας στον Alpha 989.

«Αν θέλουν να αλλάξουν τα πράγματα χρειάζεται αυτή η κυβέρνηση να μείνει, να ολοκληρωθεί η συμφωνία, να επανέλθει η οικονομία και να αρχίσουμε βήμα-βήμα να διορθώνουμε τις παθογένειες», τόνισε ο κ. Παπαδημούλης. Εκτίμησε επίσης ότι «ουδείς από τα άλλα κόμματα ή την εσωκομματική αντιπολίτευση επιχειρεί να ρίξει την κυβέρνηση γιατί αν πέσει ο Τσίπρας, πέφτει η χώρα».

Για τις διαφοροποιήσεις που υπήρξαν στον ΣΥΡΙΖΑ κατά την ψηφοφορία στη Βουλή ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου παραδέχθηκε ότι «χθες το γυαλί ράγισε στην Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ», προσθέτοντας ότι «ένας σημαντικός αριθμός ψήφισε αντίθετα από αυτά που ζήτησε ο πρωθυπουργός γιατί έχουν ατζέντα τη δραχμή».

«Ο Τσίπρας από ηγέτης ενός αριστερού κόμματος γίνεται αριστερός ηγέτης, δεν θα γίνει όμηρος ούτε του κόμματος της δραχμής, ούτε του παλιού κοινωνικού κατεστημένου», κατέληξε.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή