Τούντορ: "Αφεντικό'' στο γήπεδο οι ομάδες μου

Τετάρτη, 15 Ιουλίου 2015 22:01
UPD:22:09
INTIME SPORTS/VILLA

Ο Ιγκόρ Τούντορ στη σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ.

A- A A+

Επίσημη πρεμιέρα στον πάγκο του ΠΑΟΚ θα κάνει αύριο ο Ίγκορ Τούντορ, στη χώρα του μάλιστα, αφού ο «Δικέφαλος» θα αντιμετωπίσει στην Κροατία τη Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ (21:00), στο πλαίσιο της β΄ προκριματικής φάσης στο Γιουρόπα Λιγκ.

Αναφερόμενος στην... ιδιαιτερότητα της συνάντησης, ο νέος τεχνικός της μακεδονικής ομάδας παραδέχθηκε ότι «είναι κάτι ξεχωριστό, γιατί είναι στην πατρίδα μου. Υπάρχει μεγαλύτερη πίεση γιατί είναι επίσημο Έχουμε προετοιμαστεί για το ματς όπως σε όλα τα άλλα».

Ερωτηθείς για το ''κόψιμο'' από την αποστολή των Φακούντο Περέιρα και Λούκας Πέρεθ, λόγω πειθαρχικού παραπτώματος, απάντησε: «Δεν θέλω να μιλήσω για το θέμα των δύο παικτών τώρα, δεν αλλάζει κάτι. Το μυαλό μας είναι στην αναμέτρηση. Δεν θα είμαστε τέλειοι, θα είμαστε όσο καλοί πρέπει. Κοιτάξαμε να δουλέψουμε και στη φυσική κατάσταση αλλά και να είμαστε έτοιμοι στο γήπεδο, οπότε είμαι περίεργος να δω πως θα παρουσιαστούμε».

Σε κάθε περίπτωση, ο Τούντορ παραδέχθηκε ότι η πρόκριση εξαρτάται από τον ΠΑΟΚ: «Ξέρω πολύ καλά την Λοκομοτίβα, έχω δει τα τελευταία παιχνίδια της. Η πρόκριση εξαρτάται από εμάς. Η Λοκομοτίβα είναι καλή ομάδα με νεαρούς, ταλαντούχους παίκτες και δεν θα είναι εύκολο το ματς. Θέλω να δούμε ένα καλό ματς να κάνουμε επίθεση με δέκα παίκτες και άμυνα με άλλους τόσους».

Όσο για το εάν ο ΠΑΟΚ παίξει επιθετικά για να επιβάλει από την αρχή του παιχνίδι του; «Πάντα οι ομάδες μου θα μπαίνουν στο γήπεδο για να είναι το αφεντικό. Αυτή είναι η φιλοσοφία μου, δεν είναι πάντα εύκολο, αλλά θέλουμε να το κάνουμε».

Από τους παίκτες του ΠΑΟΚ στη συνέντευξη παρέστη ο Στέλιος Κίτσιου, ο οποίος συνέστησε «να ξεχάσουμε την προηγούμενη σεζόν. Έχει αρχίσει μία νέα. Πρέπει να συγκεντρωθούμε σε αυτή και στο στόχο της πρόκρισης, να μην σκεφτόμαστε τι συνέβη πέρυσι. Έχουμε παρακολουθήσει τον αντίπαλο, αλλά είναι στο χέρι μας να τα καταφέρουμε. Αν είμαστε αυτοί που πρέπει δε θα έχουμε κανένα πρόβλημα"

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις