Ολυμπιακός: «Κόκκινος» ο Καπίνο

Τετάρτη, 15 Ιουλίου 2015 18:58
UPD:19:05
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΜΟΣΧΑΝΔΡΕΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Από τον Παναθηναϊκό στον Ολυμπιακό μέσω... Γερμανίας ο Στέφανος Καπίνο (φωτ. αρχείου).

A- A A+

Από τον Παναθηναϊκό στον Ολυμπιακό μέσω... Γερμανίας ο Στέφανος Καπίνο, που από σήμερα ανήκει στο έμψυχο δυναμικό του πρωταθλητή Ελλάδας.

Η πειραϊκή ΠΑΕ ανακοίνωσε επισήμως την απόκτηση του 21χρονου πανύψηλου (1,96) διεθνή τερματοφύλακα, χωρίς πάντως να κάνει γνωστή τη χρονική διάρκεια της συμφωνίας.

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του διεθνή Έλληνα τερματοφύλακα Στέφανου Καπίνο» αναφέρει η λακωνική ανακοίνωση του Ολυμπιακού, που φιλοξενεί επίσης δηλώσεις του νεαρού γκολκίπερ.

«Είμαι ευτυχισμένος που είμαι μέλος της οικογένειας του Ολυμπιακού. Όλοι μπορούν να καταλάβουν τι σημαίνει αυτός ο σύλλογος για έναν αθλητή που έχει μεγαλώσει στον Πειραιά και τι σημαίνει γενικότερα για τον ελληνικό αθλητισμό» ανέφερε ο Καπίνο.

«Θα δώσω τα πάντα για να καθιερωθώ στην ομάδα. Χαίρομαι που θα έχω στο πλευρό μου συμπαίκτες μεγάλης αξίας, αλλά και τον κ. Ράντο που είναι δάσκαλος και σίγουρα θα με κάνει καλύτερο. Ανυπομονώ να δουλέψω με τους υπόλοιπους συμπαίκτες μου και να δώσω τα πάντα για να πετύχει ο σύλλογος όλους τους στόχους του» πρόσθεσε.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις