Φωταγωγείται το δέντρο στο Σύνταγμα

Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου 2005 17:24
A- A A+

Την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου στις 18:30 η Δήμαρχος Αθηναίων Ντόρα Μπακογιάννη θα ανάψει τα φώτα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο, στην Πλατεία Συντάγματος.

Η «Πόλη από Ζάχαρη» ξαναζωντανεύει και φέτος και ξετυλίγει ένα παραμύθι με ήρωες εμπνευσμένους από τα κλασσικά παραμύθια των Χριστουγέννων.

Την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου στις 18:00 εγκαινιάζεται η «Πόλη των δώρων» στην Πλατεία Κοτζιά, με ιδέες για τα δώρα των γιορτών και ένα καρουσέλ.

Το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου στις 12:30 ανοίγει στο Ζάππειο η «Κρυστάλλινη Πολιτεία», όπου ένα παγοδρόμιο 450 τετραγωνικών μέτρων περιμένει τους Αθηναίους να κάνουν τη βόλτα τους με παγοπέδιλα, ενώ ειδικοί εκπαιδευτές θα τους μαθαίνουν τα μυστικά του πατινάζ.

Την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου στις 18:00 θα φωταγωγηθεί το «Δέντρο από αστέρια» στην Ομόνοια.

Στο Σύνταγμα, την Πλατεία Κοτζιά, το Ζάππειο, την Πλατεία Κολιάτσου, την Πλατεία Εξαρχείων, την Πανόρμου, την Κυδαθηναίων, το Παγκράτι, το Θησείο, την Ακαδημία Πλάτωνος, την Κυψέλη και σε άλλα σημεία της πόλης έχουν προγραμματιστεί εκδηλώσεις.

Το πρόγραμμα υπάρχει αναλυτικά στην ιστοσελίδα www.christmasinathens.gr , ενώ πληροφορίες παρέχονται και στη «Γραμμή του Δημότη» στο τηλ. 195.

Προτεινόμενα για εσάς