Γ. Παπανδρέου: Ο λαός αντιδρά δικαιολογημένα στην πολιτική της κυβέρνησης

Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου 2005 17:34
A- A A+

Ο ελληνικός λαός αντιδρά δικαιολογημένα στην πολιτική της κυβέρνησης Καραμανλή γιατί πλήττονται άνθρωποι, οικογένειες, οι μικρομεσαίοι, οι αγρότες, οι εργαζόμενοι, η οικονομία, η Ελλάδα, τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπανδρέου, σε δηλώσεις του μετά τη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του Κινήματος.

Όπως υπογράμμισε, στην πολιτική της κυβέρνησης αντιδρούν σύσσωμοι και οι φορείς, ειδικά στα μέτρα τα οποία συζητούνται αυτές τις μέρες στη Βουλή και τα οποία, όπως ανέφερε, δημιουργούν αίσθημα ανασφάλειας, έλλειψη προοπτικής και οράματος, αδιαφάνεια στις αποφάσεις της κυβέρνησης.

Ο κ. Παπανδρέου διαβεβαίωσε ότι το ΠΑΣΟΚ δεν θα αφήσει την Ελλάδα να εισέλθει σε αδιέξοδο και τόνισε ότι η κυβέρνηση προχωρά μόνη της στο δικό της δρόμο. «Εμείς», τόνισε ο κ. Παπανδρέου, «είμαστε και θα είμαστε πάντα κοντά στους εργαζόμενους».

Σε ερώτηση αν πιστεύει πως το ΠΑΣΟΚ θα γίνει κυβέρνηση νωρίτερα, ο κ. Παπανδρέου απάντησε ότι το ΠΑΣΟΚ θα κερδίσει τις εκλογές όποτε και αν γίνουν για να εφαρμόσει το δικό του πρόγραμμα, το οποίο χαρακτήρισε πρόγραμμα ανάπτυξης, προόδου, αποκέντρωσης και δημοκρατίας.

Ερωτηθείς εξάλλου για την υπόθεση της απαγωγής και ανάκρισης αλλοδαπών τους από ανθρώπους των βρετανικών μυστικών υπηρεσιών, που δημοσιοποίησε το BBC, ο κ. Παπανδρέου ανέφερε ότι υπάρχουν συγκεκριμένες καταγγελίες τις οποίες η ελληνική κυβέρνηση πρέπει να διερευνήσει, ώστε να υπάρξει πλήρης διαλευκανση της υπόθεσης και να αποδοθούν ευθύνες εκεί όπου υπάρχουν.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή