Παναθηναϊκός: Δεν ρισκάρει με Εσιέν ο Αναστασίου

Τετάρτη, 15 Ιουλίου 2015 14:09
UPD:14:13
INTIME SPORTS/ΜΠΙΡΝΤΑΧΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Την προσπάθεια των «πρασίνων», ωστόσο, είναι εξαιρετικά αμφίβολο αν θα μπορέσει να συνδράμει το πιο ηχηρό όνομα που πάτησε ως τώρα το πόδι του στην Ελλάδα κατά τη φετινή μεταγραφική περίοδο, ο Μίκαελ Εσιέν (φωτ. αρχείου).

A- A A+

Την Παρασκευή ο Παναθηναϊκός θα μάθει τον αντίπαλό του στον γ΄ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, απέναντι στον οποίο θα διεκδικήσει την πρόκριση στα πλέι οφ της διοργάνωσης.

Την προσπάθεια των «πρασίνων», ωστόσο, είναι εξαιρετικά αμφίβολο αν θα μπορέσει να συνδράμει το πιο ηχηρό όνομα που πάτησε ως τώρα το πόδι του στην Ελλάδα κατά τη φετινή μεταγραφική περίοδο, ο Μίκαελ Εσιέν.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν τέλη Απριλίου με αρχές Αυγούστου, όμως θεωρείται απίθανο ο Γκανέζος διεθνής μέσος να προλάβει να καλύψει το έλλειμμα φυσικής κατάστασης που έχει συγκριτικά με τους συμπαίκτες του.

Ως εκ τούτου, το τεχνικό επιτελείο του Παναθηναϊκού έχει αποφασίσει να μην τον πιέσει, καθώς κάτι τέτοιο εγκυμονεί κινδύνους τραυματισμού και η ομάδα χρειάζεται την εμπειρία και την ποιότητά του. 

Έτσι, το πιο πιθανό σενάριο είναι να κάνει ντεμπούτο είτε στο πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι των πλέι οφ (Τσάμπιονς Λιγκ ή Γιουρόπα Λιγκ), στις 18-19 Αυγούστου είτε στην πρεμιέρα της Σούπερ Λίγκας με τον Παναιτωλικό, στο Αγρίνιο.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις