Ρ. Σβίγκου: Αποτέλεσμα συνθηκολόγησης υπό καθεστώς εκβιασμών η συμφωνία

Τρίτη, 14 Ιουλίου 2015 15:26
UPD:15:28
INTIME NEWS/ΜΠΑΛΤΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Ράνια Σβίγκου (φωτ. αρχείου) ανέφερε ότι η κυβέρνηση ήρθε αντιμέτωπη με ένα άνευ προηγουμένου οικονομικό πραξικόπημα και αυτό δεν θα αφήσει ανεπηρέαστη ούτε αυτήν, ούτε τις ηγεσίες της.

A- A A+

Αποτέλεσμα συνθηκολόγησης, υπό καθεστώς εκβιασμών χαρακτήρισε τη συμφωνία η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Ράνια Σβίγκου αναγνωρίζοντας ότι κατά τη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας ακούστηκαν διαφορετικές απόψεις και υπογράμμισε την ανάγκη να διασφαλιστεί η ενότητα του κόμματος.

Μιλώντας στον ραδιοσταθμό Στο Κόκκινο ανέφερε ότι η κυβέρνηση ήρθε αντιμέτωπη με ένα άνευ προηγουμένου οικονομικό πραξικόπημα και αυτό δεν θα αφήσει ανεπηρέαστη ούτε αυτήν, ούτε τις ηγεσίες της.

Σε ό,τι αφορά τη συνεδρίαση της ΠΓ δήλωσε ότι «ακούστηκαν διαφορετικές και διακριτές απόψεις μεταξύ τους για το από εδώ και πέρα, δηλαδή τη στάση που πρέπει να κρατήσει η κυβέρνηση εφεξής. Αυτές θα μεταφερθούν από τον γραμματέα της ΚΕ στον Πρωθυπουργό».

«Αυτό που θα ήθελα να τονίσω είναι ότι από όλα τα μέλη της ΠΓ, και ανεξάρτητα από τις διαφορετικές τοποθετήσεις τους, τονίστηκε η βούληση για τη διασφάλιση της ενότητας και της συνοχής του κόμματος. Η ενότητα για εμάς είναι ο όρος για να αντιμετωπιστεί η κάθε δυσκολία και θέλω να πιστεύω ότι αυτή θα μας προστατεύσει και το επόμενο διάστημα» τόνισε.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή