Ο Ρανιέρι ανέλαβε τη Λέστερ

Δευτέρα, 13 Ιουλίου 2015 21:55
UPD:21:58
ICONPRESS/Δημήτρης Ντουντούμης

Η Λέστερ εμπιστεύτηκε τις τύχες της στον Ιταλό τεχνικό, ο οποίος πριν από 11 χρόνια είχε αποχωρήσει από την Τσέλσι (φωτ. αρχείου).

A- A A+

Δεν άργησε και πολύ για να βρει την επόμενη δουλειά του ο Κλάουντιο Ρανιέρι, καθώς μερικούς μήνες μετά το «καταστροφικό» πέρασμά του από τον πάγκο της Εθνικής ομάδας επιστρέφει στην Αγγλία για να εργαστεί στην Πρέμιερ Λιγκ!

Η Λέστερ εμπιστεύτηκε τις τύχες της στον Ιταλό τεχνικό, ο οποίος πριν από 11 χρόνια είχε αποχωρήσει από την Τσέλσι. Η αγγλική ομάδα απέφυγε πέρυσι τον υποβιβασμό την τελευταία στιγμή με μια εξαιρετική αντεπίθεση στο τέλος, όμως ο Νάιτζελ Πίρσον απολύθηκε πριν από δύο εβδομάδες, λόγω ασυμφωνίας με τη διοίκηση.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, σε ένα σύλλογο με τέτοια μεγάλη παράδοση» δήλωσε ο Ρανιέρι για την επάνοδό του στην Αγγλία. «Έχω εργαστεί σε πολλές μεγάλες ομάδες, σε πολλά κορυφαία πρωταθλήματα, αλλά από τότε που έφυγα από την Τσέλσι ονειρεύτηκα άλλη μια ευκαιρία για να εργαστώ πάλι στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου» πρόσθεσε.
 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις