Ολυμπιακός: Απορρίφθηκε πρόταση της Μπενφίκα για τον Ομάρ

Δευτέρα, 13 Ιουλίου 2015 14:46
UPD:14:53
OLYMPIACOS.ORG

Πέρυσι το καλοκαίρι οι «αετοί της Λισσαβόνας» είχαν δαπανήσει περίπου 10 εκ. ευρώ για τον Ανδρέα Σάμαρη και πρόπερσι 5,5 εκ. για τον Λιούμπομιρ Φέισα, ενώ φέτος «στόχος» των Λουζιτανών είναι ο Ομάρ Ελαμπντελαουΐ (φωτ. αρχείου).

A- A A+

Η Μπενφίκα εμπιστεύεται απολύτως τον Ολυμπιακό τα τελευταία χρόνια, αφού μετά τις δύο μεταγραφές που έκανε από τους «ερυθρόλευκους» φαίνεται πως θέλει και μία τρίτη.

Πέρυσι το καλοκαίρι οι «αετοί της Λισσαβόνας» είχαν δαπανήσει περίπου 10 εκ. ευρώ για τον Ανδρέα Σάμαρη και πρόπερσι 5,5 εκ. για τον Λιούμπομιρ Φέισα, ενώ φέτος «στόχος» των Λουζιτανών είναι ο Ομάρ Ελαμπντελαουΐ.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η πρωταθλήτρια Πορτογαλίας κατέθεσε πρόταση 5,5 εκ. ευρώ για την απόκτηση του διεθνή με την Εθνική Νορβηγίας δεξιού φουλ-μπακ, η οποία όμως απορρίφθηκε.

Ο Ομάρ πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις την περασμένη περίοδο σε Τσάμπιονς Λιγκ και Ελλάδα, προσελκύοντας το ενδιαφέρον και άλλων ευρωπαϊκών συλλόγων.

Προς το παρόν παραμένει άγνωστο αν οι Πορτογάλοι επιμείνουν για τον παίκτη, που αποτελεί βασικό στέλεχος της πειραϊκής ομάδας, ενώ ένα ερώτημα είναι ποια στάση θα κρατήσει ο Ολυμπιακός εφόσον κατατεθεί βελτιωμένη πρόταση.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις