Παναιτωλικός: Ικανοποιημένος από υλικό και συνθήκες δηλώνει ο Πόντες

Κυριακή, 12 Ιουλίου 2015 16:48
INTIME SPORTS

Ο τεχνικός του Παναιτωλικού, Λιονέλ Πόντες (αριστερά).

A- A A+

Στη δουλειά που έχει γίνει έως τώρα στην προετοιμασία, στις προσδοκίες του και αλλά και στις πρώτες εντυπώσεις από την ομάδα και τη χώρα μας αναφέρθηκε με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα του συλλόγου ο τεχνικός του Παναιτωλικού, Λιονέλ Πόντες.

Μεταξύ άλλων, ο Πορτογάλος προπονητής μίλησε για:

Την έως τώρα προετοιμασία ως τώρα: «Ήταν δύο εβδομάδες προσαρμογής, με έντεκα προπονήσεις και δύο φιλικά. Καθώς περνούν οι μέρες καταλαβαίνουμε τι υλικό έχουμε στα χέρια μας και εισάγουμε νέες ιδέες. Πιστεύω ότι οι ποδοσφαιριστές μπορούν να αφομοιώσουν τον τρόπο παιχνιδιού που θέλει να ακολουθήσει η ομάδα στη νέα σεζόν».

Την αγωνιστική φιλοσοφία της ομάδας: «Εμείς έχουμε μια ξεκάθαρη ιδέα για το πώς ακριβώς θέλουμε να παίζει ο Παναιτωλικός της επόμενης σεζόν, ωστόσο, ακόμα δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο ξεκάθαρα τι ακριβώς θα συμβεί όταν συμπληρωθεί το ρόστερ (...) Αναφέρομαι στις γενικές ιδέες: τι θα μπορεί να κάνει η ομάδα με τη μπάλα στα πόδια της, τι θα μπορεί να κάνει χωρίς αυτή, πώς θα αντιδράει όταν την κερδίζει ή τη χάνει».

Τις γενικότερες εντυπώσεις του από την έως τώρα παρουσία του στο Αγρίνιο: «Έχω τρεις εβδομάδες εδώ και οι προσδοκίες που είχα φτάνοντας έχουν ξεπεραστεί κατά πολύ, τόσο από το σύλλογο, όσο και από την περιοχή αλλά και από τους ποδοσφαιριστές που έχω στη διάθεσή μου. Θεωρώ ότι και οι ποδοσφαιριστές μπορούν να βελτιωθούν περισσότερο και να μεγαλώσουν το σύλλογο».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις