Στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Σβαϊνστάιγκερ

Σάββατο, 11 Ιουλίου 2015 16:21
UPD:17:31
REUTERS/MICHAEL DALDER

Ο Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ.

A- A A+

Υποστολή σημαίας στην «Αλιάντς Αρένα», καθώς ο Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ αφήνει την Μπάγερν Μονάχου για να συνεχίσει την καριέρα του στην Πρέμιερ Λιγκ και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Οι δύο κορυφαίοι σύλλογοι κατέληξαν σε συμφωνία για τον 31χρονο αρχηγό της Εθνικής Γερμανίας, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του για τα επόμενα τρία χρόνια στο "Ολντ Τράφορντ".

«Ο Μπάστιαν μάς είπε ότι ήθελε μια νέα πρόκληση στην καριέρα του. Προσπαθήσαμε να τον πείσουμε να παραμείνει, αλλά μας παρακάλεσε να το αποδεχτούμε και τελικά κατανοήσαμε την επιθυμία του. Ήταν για μας ένας πολύ σημαντικός παίκτης, τον ευχαριστούμε για την προσφορά του και του ευχόμαστε ό,τι καλύτερο στη νέα του ομάδα» επιβεβαίωσε σε συνέντευξη Τύπου ο πρόεδρος της πρωταθλήτριας Γερμανίας, Καρλ-Χάιντς Ρουμενίγκε.

«Επικοινωνήσαμε χθες με τη διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και συμφωνήσαμε. Απομένουν ακόμη κάποιες λεπτομέρειες αλλά ουσιαστικά έχουμε τελειώσει. Βρήκαμε μια δίκαιη λύση με την ομάδα και πιστεύω ότι ο Μπάστιαν θα έχει μια όμορφη εμπειρία εκεί» πρόσθεσε.

Το συμβόλαιο του Σβαϊνστάιγκερ με την Μπάγερν έληγε το 2016. Στους "κόκκινους" διαβόλους θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο, ενώ η μεταγραφή του εκτιμάται ότι θα κοστίσει στον αγγλικό σύλλογο περίπου 20 εκ. ευρώ.

Λίγη ώρα αργότερα ακολούθησε η ανακοίνωση του αγγλικού συλλόγου: «Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανακοινώνει με ενθουσιασμό ότι κατέληξε σε συμφωνία με την Μπάγερν για την απόκτηση του Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ. Εκκρεμούν οι ιατρικές εξετάσεις του παίκτη και η συμφωνία μαζί του για τους προσωπικούς όρους του συμβολαίου. Θα ακολουθήσει νέα ανακοίνωση όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις