Πλατανιάς: Αποδεσμεύθηκε ο Ζαραδούκας και οι Σούκιας, Τσοντάκης

Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2015 16:33
UPD:16:37
Icon/ΜΠΑΛΤΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

Η ομάδα των Χανίων ανακοίνωσε την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τους προαναφερόμενους παίκτες, ωστόσο εντύπωση προκαλεί η αποχώρηση του Ζαραδούκα (φωτ. αρχείου), ο οποίος είχε ανανεώσει πρόσφατα τη συνεργασία του.

A- A A+

Στην αποδέσμευση τριών ποδοσφαιριστών προχώρησε σήμερα ο Πλατανιάς, που αποχαιρέτησε τους Γιάννη Ζαραδούκα, Ραφαήλ Σούκια και Νικοφόρο Τσοντάκη.

Η ομάδα των Χανίων ανακοίνωσε την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τους προαναφερόμενους παίκτες, ωστόσο εντύπωση προκαλεί η αποχώρηση του Ζαραδούκα, ο οποίος είχε ανανεώσει πρόσφατα τη συνεργασία του.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο σύλλογος κινείται για να αντικαταστήσει τον έμπειρο ακραίο αμυντικά με τον Βάντερσον, ο οποίος γνωρίζει τη Σούπερ Λίγκα μετά το πέρασμά του από τον ΠΑΣ Γιάννινα. 

Η ανακοίνωση:

«Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της, κοινή συναινέσει, με τους ποδοσφαιριστές, Γιάννη Ζαραδούκα, Ραφαήλ Σούκια, Νικηφόρο Τσοντάκη, τους οποίους ευχαριστεί για την προσφορά τους στην ομάδα μας και τους εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα τους».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις