Απάντηση Ρουσόπουλου στον Γ. Παπανδρέου

Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου 2005 15:24
A- A A+

Απάντηση στα όσα ανέφερε κατά την ομιλία του στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ ο πρόεδρος του Κινήματος, Γιώργος Παπανδρέου http://www.naftemporiki.gr/news/static/05/12/15/1131878.htm , έδωσε ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος Θεόδωρος Ρουσόπουλος.

Όπως σημείωσε ο κ. Ρουσόπουλος, «οι πολίτες γνωρίζουν πολύ καλά πως δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Βλέπουν τις διαφορές του σήμερα με το χθες. Συγκρίνουν:

- Από τη μια πλευρά την Κυβέρνηση, η οποία εμμένει να μιλά τη γλώσσα της αλήθειας και από την άλλη πλευρά το ΠΑΣΟΚ που όπως πάντα εμμένει στη διαστρέβλωση και το ψέμα.

- Από τη μια την Κυβέρνηση που τιμά την εντολή τους να αλλάξει τα πράγματα και από την άλλη το ΠΑΣΟΚ που λέει «όχι» σε κάθε αλλαγή, σε κάθε μεταρρύθμιση.

- Από τη μια την Κυβέρνηση που κάνει πράξη τη δέσμευσή της για μηδενική ανοχή στη διαφθορά και από την άλλη το ΠΑΣΟΚ που διέπρεψε επί είκοσι χρόνια στην ολική συγκάλυψη και την πλήρη ατιμωρησία.

- Από τη μια την Κυβέρνηση που βαδίζει με συνέπεια στο δρόμο της κοινωνικής ευθύνης και από την άλλη το ΠΑΣΟΚ που διολισθαίνει καθημερινά στον αδιέξοδο κατήφορο του ανεύθυνου λαϊκισμού».

«Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες αναγνωρίζουν ότι σ’ αυτόν τον τόπο αυτοί που χτίζουν δεν μπορεί να είναι και δεν είναι οι ίδιοι με εκείνους που ισοπεδώνουν», καταλήγει στη δήλωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Δημοφιλή