Συγκέντρωση με σύνθημα «Μένουμε Ευρώπη» στο Σύνταγμα

Πέμπτη, 09 Ιουλίου 2015 19:41
UPD:23:04
A- A A+

Συγκέντρωση με σύνθημα «Μένουμε Ευρώπη» πραγματοποιήθηκε στο Σύνταγμα, με το κάλεσμα να γίνεται και αυτή τη φορά μέσω Facebook. 

«Είμαστε στην τελική ευθεία. Όλοι μαζί στο Σύνταγμα στις 19.30. Να πιέσουμε την κυβέρνηση να βάλει τέλος στο πεντάμηνο που έφερε τη χώρα στο χείλος της καταστροφής. Πείτε ΟΧΙ σε GRexit. Πάμε να το σφυρίξουμε» έγραφαν οι διοργανωτές στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Μεταξύ των συγκεντρωμένων ήταν νυν και πρώην βουλευτές. Από την Ν.Δ., η Σ. Βούλτεψη, ο Γ. Κουμουτσάκος, ο Αδ. Γεωργιάδης, ο Ν. Μηταράκης, ο Λ. Αυγενάκης, ο Κ. Καραμανλής (βουλευτής Σερρών), και από το ΠΑΣΟΚ ο Ανδρ. Λοβέρδος και ο Γ. Μανιάτης.

«Πρέπει να υπάρξει συμφωνία για να αποφευχθεί η καταστροφή», τόνισε σε δηλώσεις του ο Γιώργος Κουμουτσάκος, ενώ πρόσθεσε: «Πιστεύω, ότι θα επικρατήσει ο ορθολογισμός για το συμφέρον της χώρας και όχι ο παραλογισμός».

Ο Ανδρέας Λοβέρδος υπογράμμισε, από την πλευρά του, ότι «δεν πρέπει να τελειώσει χωρίς λύση το Εurogroup», ενώ επεσήμανε «πως έφτασε η ώρα της αλήθειας».

Κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης σημειώθηκε ένα μικροεπεισόδιο μπροστά στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, όταν ένας άνδρας επιτέθηκε σε φωτορεπόρτερ και του έσπασε τη μηχανή.

Παράλληλα, με την πρωτοβουλία «Μένουμε Ευρώπη», έγινε απόψε στα Προπύλαια, συγκέντρωση αντιεξουσιαστών. Οι ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που είχαν παραταχθεί στην οδό Πανεπιστημίου, απέτρεψαν συνάντηση συγκεντρωμένων των δύο πλευρών.

newsroom naftemporiki.gr με πληροφορίες από ΑΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή