Σουφλιάς για ανακοίνωση ΠΑΣΟΚ: Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν

Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου 2005 20:14
A- A A+

«"Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν" είναι η ανακοίνωση του τομέα Οικονομίας-ΠΕΧΩΔΕ του ΠΑΣΟΚ, που διεκδικεί το «πρωτάθλημα διαστρέβλωσης». Ετσι όμως, η κριτική δεν είναι εποικοδομητική.

Η συζήτηση στην Κυβερνητική Επιτροπή στην οποία αναφέρεται είναι σαφέστατο ότι αφορά στις 1.500 παράνομες χωματερές που λειτουργούν σε όλη την Ελλάδα, εξαιτίας της απαράδεκτης αδιαφορίας που επέδειξαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις. Για αυτές η χώρα μας παραπέμφθηκε στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο το 2003 και μέχρι σήμερα απειλείται με πρόστιμα δισεκατομμυρίων ευρώ, εάν δεν προλάβει να τις κλείσει μέχρι το 2008. Για το συγκεκριμένο θέμα -και όχι για τον Κουρουπητό ασφαλώς!- δήλωσα στην Κυβερνητική Επιτροπή ότι η κυβέρνηση πρέπει να σπεύσει να εξασφαλίσει τα χρήματα και να εποπτεύσει στενά τις Περιφέρειες και τις Νομαρχίες οι οποίες είναι κατά νόμο υπεύθυνες για την αποκατάσταση των χωματερών.

Αρκετά πλήρωσε ο ελληνικός λαός από λάθη και παραλείψεις των προηγούμενων κυβερνήσεων!

Είναι απαραίτητο στην πολιτική να αναγνωρίζουμε τα λάθη μας, γιατί αλλιώς, όσο και να μην θέλει κανένας σε τέτοιες περιπτώσεις θυμάται την ρήση του μακαρίτη του Μένιου Κουτσόγιωργα για "κάποια δικαιώματα που ορισμένοι δεν έχουν"», απάντησε ο υπουργός ΠΕΧΩΔΕ Γ. Σουφλιάς στο ΠΑΣΟΚ http://www.naftemporiki.gr/news/static/05/12/15/1132035.htm .

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή