Ολυμπιακός: Εισιτήρια διαρκείας για όλους

Τετάρτη, 08 Ιουλίου 2015 15:57
UPD:16:00
INTIME SPORTS/ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
A- A A+

Τα εισιτήρια διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2015-2016 παρουσίασε η ΠΑΕ Ολυμπιακός το μεσημέρι σε συνέντευξη Τύπου, με σύνθημα της φετινής καμπάνιας το «θυμάμαι ακόμα ήμουν παιδάκι».

Οι τιμές είναι αρκετά μειωμένες συγκριτικά με τα προηγούμενα έτη, κάτι απολύτως λογικό δεδομένης της γενικής οικονομικής κατάστασης αλλά και της πρόθεσης της «ερυθρόλευκης» διοίκησης να αγκαλιάσει όσο το δυνατόν περισσότερους φίλους της ομάδας και να τους φέρει στο «Γ. Καραϊσκάκης».

«Φέτος είναι μια ιστορική χρονιά για το σύλλογό μας, καθώς γιορτάζουμε τα 90 χρόνια από την ίδρυσή του. Ο Ολυμπιακός είναι ο σημαντικότερος οργανισμός της σύγχρονης ιστορίας στην Ελλάδα: πρωταθλητές σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ, Κυπελλούχοι στο ποδόσφαιρο...» υπογράμμισε στην ομιλία του ο διευθύνων σύμβουλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΠΑΕ, Γιάννης Βρέντζος.

«Αφουγκραζόμαστε την ελληνική κοινωνία, καταλαβαίνουμε τη δυσκολία και την αβεβαιότητα του φιλάθλου και προχωράμε στη μείωση των τιμών, που φτάνει έως και το 50%. Πάνω από 18.000 θέσεις θα είναι διαθέσιμες για όλους τους αγώνες. Παιδικά εισιτήρια στα 40 ευρώ, δηλαδή περίπου 2 ευρώ το παιχνίδι. Οι τιμές έχουν μειωθεί περίπου 70% με αυτές που ίσχυαν πριν από πέντε χρόνια. Αυτό το κάνουμε από καρδιάς και θέλουμε όλους τους φιλάθλους κοντά μας» συμπλήρωσε ο κ. Βρέντζος. 

INTIME SPORTS/ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας θα ξεκινήσει την Πέμπτη. Η διαφορά σε σχέση με το παρελθόν  είναι ότι όλοι μπορούν πια να παραλάβουν από την πρώτη ημέρα το εισιτήριό τους, ενώ η προτεραιότητα των παλαιών κατόχων συνίσταται, πλέον, μόνο ως προς την κράτηση της θέσης που είχαν, εφόσον βεβαίως το επιθυμούν.

Η πρώτη φάση διάθεσης θα ολοκληρωθεί στις 20 Ιουλίου, ενώ στη συνέχεια θα υπάρξει προθεσμία τριών ημερών για αλλαγή θέσεων, για όσους το επιθυμούν. Το πιο φθηνό εισιτήριο διαρκείας κοστίζει 100 ευρώ, μία οικογένεια με δύο ενήλικες και δύο παιδιά θα πληρώσει 360 ευρώ, ενώ τα παιδικά διαρκείας κοστίζουν 40 ευρώ. 

Τα καρτελάκια των εισιτηρίων είναι συλλεκτικά και πάνω σε κάθε ένα από αυτά απεικονίζεται το πρόσωπο ενός από τους 11 πιο αγαπητούς παίκτες στην Ιστορία του συλλόγου, όπως ψηφίστηκαν από τον κόσμο της ομάδας, ενώ στα παιδικά είναι τυπωμένη η μασκότ του Ολυμπιακού, ο Λεόνε.

Να σημειωθεί ότι όλοι όσοι επιθυμούν να αγοράσουν εισιτήριο διαρκείας θα πρέπει να είναι τακτοποιημένοι οικονομικά ως μέλη της ΠΑΕ. Σε αντίθετη περίπτωση θα πρέπει είτε να εγγραφούν είτε να ανανεώσουν την εγγραφή τους πληρώνοντας 50 ευρώ, ενώ για τα παιδιά το ποσό είναι 10 ευρώ.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις