Στ. Θεοδωράκης: Αν βγούμε από την Ευρώπη, αντίο δημοκρατία

Τετάρτη, 08 Ιουλίου 2015 15:49
UPD:15:52
INTIME NEWS/Δελτίο τύπου

«Αν δίναμε τον ορό της αλήθειας στον κ. Τσίπρα», λέει ο Σταύρος Θεοδωράκης «θα εξομολογούνταν ότι έχει μετανιώσει για το δημοψήφισμα.

A- A A+

«Η προσπάθεια να αποφευχθεί η έξοδος από το ευρώ είναι μια προσπάθεια για τη δημοκρατία» αναφέρει ο Σταύρος Θεοδωράκης σε συνέντευξή του στην ιταλική Corriere della Sera.

Κληθείς να σχολιάσει το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος, ο επικεφαλής του Ποταμιού εκφράζει την πεποίθηση ότι ο πρωθυπουργός έχασε από το δημοψήφισμα και επαναλαμβάνει: «Δεν νομίζω ότι η κυβέρνησή μας έχει ένα σχέδιο για το τι συμβαίνει ή το τι θέλει να συμβεί».

«Αν δίναμε τον ορό της αλήθειας στον κ. Τσίπρα», λέει ο Σταύρος Θεοδωράκης «θα εξομολογούνταν ότι έχει μετανιώσει για το δημοψήφισμα. Με αυτή την ψηφοφορία δόθηκε το μήνυμα ότι οι Έλληνες είπαν όχι στην Ευρώπη, ενώ ακόμη και εκείνοι που ψήφισαν “Όχι” θέλουν το ευρώ και την Ευρώπη».

Παράλληλα, σύμφωνα με τον επικεφαλής του Ποταμιού, «υπάρχει ένα σημείο στην πολιτική όπου οι πολιτικοί δεν προκαλούν γεγονότα, αλλά τρέχουν πίσω από αυτά. Χάνουν τον έλεγχο. Ο κ. Τσίπρας είναι σε αυτό το σημείο».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή