Αρχίζει ο διάλογος για τη συγκέντρωση των ΜΜΕ

Παρασκευή, 16 Δεκεμβρίου 2005 16:54
A- A A+

Αρχίζει την ερχόμενη Τετάρτη ο διάλογος για το νομοσχέδιο για τη συγκέντρωση των ΜΜΕ και τις αδειοδοτήσεις. Όπως ανακοινώθηκε πριν από λίγο, ο υπουργός Επικρατείας και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Θεόδωρος Ρουσόπουλος απέστειλε σήμερα επιστολή-πρόσκληση προς τους Προέδρους των εμπλεκόμενων φορέων, για την έναρξη διαλόγου, σχετικά με το νομοσχέδιο για τη συγκέντρωση στα ΜΜΕ και την αδειοδότηση των ηλεκτρονικών μέσων. Το περιεχόμενο της επιστολής έχει ως εξής:

«Την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2005 και ώρα 9:00 π.μ. στο Κέντρο Τύπου της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας-Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης (Αλ. Πάντου και Φραγκούδη 11, Καλλιθέα) θα ξεκινήσει ο διάλογος, μεταξύ της Κυβέρνησης και όλων των εμπλεκομένων φορέων, για την προετοιμασία του Νομοσχεδίου αναφορικά με την συγκέντρωση στα ΜΜΕ και την αδειοδότηση των Ηλεκτρονικών Μέσων σε όλη την Ελλάδα.

Σας προσκαλώ να συμμετάσχετε στη διαδικασία διαλόγου, ώστε να ξεκινήσει η προσπάθεια για να αρθούν εκκρεμότητες και στρεβλώσεις που χαρακτηρίζουν εδώ και χρόνια το ραδιοτηλεοπτικό τοπίο στη χώρα. Σε περίπτωση κωλύματος παρακαλώ να ορίσετε αντιπρόσωπό σας».

Προτεινόμενα για εσάς