Πέθανε ο παραγωγός Τζέρι Γουάιντρομπ

Σε ηλικία 77 ετών
Τρίτη, 07 Ιουλίου 2015 12:05
A- A A+

Ο διάσημος παραγωγός του Χόλυγουντ Τζέρι Γουάιντρομπ πέθανε, σε ηλικία 77 ετών. Ο Γουάιντρομπ είχε βάλει την υπογραφή του σε ταινίες όπως το «Καράτε Κιντ», το «Nashville» και η «Συμμορία των 11».

Ο ηθοποιός Τζoρτζ Κλούνεϊ μίλησε για τον γνωστό παραγωγό, μεταφέροντας ένα κομμάτι της εμπειρίας του από τη συνεργασία μαζί του: «Όλοι γελάμε με τις σπουδαίες ιστορίες του και επικροτούμε τα κατορθώματά του. Και καθώς τα χρόνια θα περνούν, οι ιστορίες και τα κατορθώματα θα γίνονται καλύτερα, όπως ακριβώς θα το ήθελε ο Τζέρι».

Ο Γουάιντρομπ άφησε την τελευταία του πνοή στη Σάντα Μπάρμπαρα της Καλιφόρνια, έχοντας την οικογένειά του στο πλευρό του.
Ο φημισμένος παραγωγός ξεκίνησε την καριέρα του κάνοντας μουσικές παραγωγές, ενώ για περισσότερα από είκοσι χρόνια αφιέρωσε τη ζωή του στην προώθηση συναυλιών για μεγάλους σταρ, όπως ο Έλβις Πρίσλεϊ και ο Φρανκ Σινάτρα.

Σε δήλωσή του, ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Τζορτζ Μπους, ανέφερε: «Ο Τζέρι ήταν ένα πρότυπο ανθρώπου, ο οποίος πέτυχε λόγω της τεράστιας δύναμης του ενστίκτου του και του πάθους του για τη ζωή».

Η είσοδός του στην κινηματογραφική βιομηχανία έγινε το 1970 μετά τη συνάντησή του με τον σκηνοθέτη Ρόμπερτ Άλτμαν, η οποία οδήγησε στην παραγωγή του «Nashville», το 1975.

naftemporiki.gr

 

Προτεινόμενα για εσάς