Αλλαγές στο πρόγραμμα του Φεστιβάλ Αθηνών, ακυρώσεις συναυλιών στο Μέγαρο

Δευτέρα, 06 Ιουλίου 2015 18:54
UPD:19:02

Η παράσταση «Ρήσος» της Κατερίνας Ευαγγελάτου είχε προγραμματιστεί για την Τετάρτη 8 Ιουλίου. 

A- A A+

Συνεχίζονται και αυτή την εβδομάδα οι αναβολές και ακυρώσεις πολιτιστικών εκδηλώσεων.  Συγκεκριμένα, στο πρόγραμμα του Φεστιβάλ Αθηνών ακυρώνεται η πρώτη παράσταση της όπερας δωματίου «Πυλάδης και Ιοκάστη» της Καμεράτας - Ορχήστρας των Φίλων της Μουσικής, η οποία επρόκειτο να πραγματοποιηθεί αύριο,  Τρίτη 7 Ιουλίου. Η προγραμματισμένη για την Τετάρτη 8 Ιουλίου παράσταση, θα πραγματοποιηθεί κανονικά.

Επίσης, αναβάλλεται η αυριανή πρεμιέρα της παράστασης «Ρήσος» της Κατερίνας Ευαγγελάτου, η οποία είχε προγραμματιστεί για την Τετάρτη 8 Ιουλίου. Παράλληλα, η προγραμματισμένη για τις 9 Ιουλίου εκδήλωση «Αντιγόνες  - Αναγνώσεις», στην ταράτσα του Γαλλικού Ινστιτούτου Ελλάδος, ματαιώνεται λόγω προσωπικού κωλύματος των μεταφραστών Δημήτρη Μαρωνίτη και Ελένης Βαροπούλου.

Νίκος Πορτοκάλογλου

Μέγαρο Μουσικής - Αναβάλλονται συναυλίες

Με ανακοίνωση που εξέδωσε το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών ενημερώνει το κοινό πως  η εκδήλωση «Μια νυχτερινή μουσική» με την Ορχήστρα Academica Αθηνών και τον μαέστρο Νίκο Αθηναίο που είχε προγραμματιστεί για την Τετάρτη 8 Ιουλίου, καθώς και η συναυλία «Ταξίδι στο κέντρο της πόλης» με τον Νίκο Πορτοκάλογλου και τις Φτερωτές Κιθάρες που ήταν προγραμματισμένη για την Παρασκευή 10 Ιουλίου αναβάλλονται.

naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάς