Στον Αστέρα Τρίπολης ο Λανθαρότε

Σάββατο, 04 Ιουλίου 2015 13:39
UPD:13:41
ASTERAS TRIPOLIS /REPORTER IMAGES
A- A A+

Με τον έμπειρο Ισπανό ακραίο επιθετικό Μάνου Λανθαρότε ενίσχυσε τη γραμμή κρούσης του ο Αστέρας Τρίπολης.

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του το πέρασε παίζοντας σε συλλόγους της Segunda Division (Β΄ Εθνική), ενώ την περίοδο 2013-2015 αγωνίστηκε στην Εσπανιόλ κάνοντας 17 συμμετοχές και σημειώνοντας ένα γκολ.

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος που ήρθα στον Αστέρα, νιώθω πολύ ικανοποιημένος και χαρούμενος για την επιλογή μου. Έχω μιλήσει με πολλά παιδιά που έπαιξαν στον Αστέρα και με παρότρυναν να υπογράψω. Είναι μια ευκαιρία να παίξω στο Γιουρόπα Λιγκ. Η ομάδα έχει βάλει πολύ μεγάλους στόχους και όλα αυτά με παρακίνησαν έτσι ώστε να έρθω στην Τρίπολη» δήλωσε ο Ίβηρας.

«Μου αρέσει να παίζω λίγο πιο μπροστά από το κέντρο, είτε αριστερά, είτε κυρίως δεξιά. Συνήθως επιλέγω το 12, αλλά δεν ήταν διαθέσιμο οπότε πήρα το νούμερο 10. Έχω έρθει με πρόθεση να δουλέψω πάρα πολύ και πιστεύω ότι θα είναι μια καλή σεζόν, τόσο για την ομάδα όσο και για μένα» συμπλήρωσε.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Manuel "Manu" Lanzarote Bruno, ο οποίος για τα επόμενα δύο χρόνια θα φορά την κιτρινομπλέ φανέλα!

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός, γεννημένος στις 20 Ιανουαρίου 1984, υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα μας μέχρι τον Ιούνιο του 2017, επέλεξε το νούμερο "10" και έκανε την πρώτη του βόλτα στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης"».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις