Κέρκυρα: «Προϊόν πλάνης» χαρακτηρίζεται η απόφαση της ΕΕΑ

Πέμπτη, 02 Ιουλίου 2015 23:59
UPD:03/07/2015 00:05
INTIME SPORTS/LATO KLODIAN
A- A A+

"Προϊόν πλάνης" χαρακτήρισε η ΠΑΕ Κέρκυρα την απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού να υποβιβάσει την ΠΑΕ λόγω εικονικής μεταβίβασης των μετοχών.

«Με απορία πληροφορηθήκαμε την απόφαση – εισήγηση της ΕΕΑ περί εικονικότητας της μετοχικής σύνθεσης της εταιρείας μας. Εκείνο που θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε προς πάσα κατεύθυνση, είναι ότι θεωρούμε πως η συγκεκριμένη απόφαση – εισήγηση είναι προϊόν πλάνης, κάτι το οποίο θα αποδειχτεί περίτρανα κατά τα επόμενα στάδια εκδίκασης της υπόθεσης» αναφέρει η ανακοίνωση της διοίκησης.

«Τονίζουμε προς τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας και όχι μόνο, ότι δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος ανησυχίας, αφού έχουμε τη βεβαιότητα και την πεποίθηση πως η οριστική δικαίωσή μας θα έλθει πολύ σύντομα» προστίθεται στην ανακοίνωση.

Από την πλευρά του, ο μεγαλομέτοχος της ομάδας Αθανάσιος Ίσσαρης, δήλωσε μεταξύ άλλων: «Επειδή, όπως είναι προφανές, αν και προσεκόμισα ό,τι μου ζητήθηκε εκδόθηκε η συγκεκριμένη απόφαση, η οποία με θίγει, όχι μόνο ως άνθρωπο, αλλά και ως επιχειρηματία, επιφυλασσόμενος για την άσκηση παντός νομίμου δικαιώματός μου, είμαι απόλυτα σίγουρος για τη δικαίωση, τόσο τη δική μου, όσο και της ομάδας μου».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις