Π. Λαφαζάνης: Με το δημοψήφισμα πιέζουμε για μια θετική εξέλιξη

Πέμπτη, 02 Ιουλίου 2015 17:47
UPD:17:51
Eurokinissi/ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Σύμφωνα με τον κ. Λαφαζάνη (φωτ. αρχείου), προσφεύγοντας για δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες στη λαϊκή ετυμηγορία και δίνοντας ο λαός στην κυβέρνηση, ισχυρή εξουσιοδότηση, να παλέψει για κάτι διαφορετικό ως συμφωνία από αυτά που δίνουν οι πιστωτές, «είναι το καλύτερο όπλο για να πετύχουμε μια θετική εξέλιξη».

A- A A+

«Η κυβέρνηση δεν έχει άλλο όπλο από τη διαπραγμάτευση και από την πίεση, και η πίεση της κυβέρνησης στηρίζεται πρώτα απ’ όλα στη θέληση και στο αγωνιστικό φρόνημα του ελληνικού λαού» δήλωσε ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Παναγιώτης Λαφαζάνης, ερωτηθείς για το δημοψήφισμα της Κυριακής.

Σύμφωνα με τον κ. Λαφαζάνη, ο οποίος μίλησε στον ρ/σ Παραπολιτικά, προσφεύγοντας για δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες στη λαϊκή ετυμηγορία και δίνοντας ο λαός εξουσιοδότηση στην κυβέρνηση, ισχυρή εξουσιοδότηση, να παλέψει για κάτι διαφορετικό ως συμφωνία από αυτά που δίνουν οι πιστωτές, «είναι το καλύτερο όπλο για να πετύχουμε μια θετική εξέλιξη».

Όπως είπε, η κυβέρνηση βρέθηκε σε ένα σκληρό δίλημμα: «Ή έπρεπε να υπογράψουμε αυτό που μας λένε οι πιστωτές ή να προσφύγουμε στον ελληνικό λαό να ζητήσουμε ξανά μια ισχυρή, ισχυρότατη εντολή να διαπραγματευτούμε. Αυτά τα δύο είχαμε να κάνουμε. Επιλέξαμε το δεύτερο. Κάνουμε μια δεύτερη προσπάθεια. Κάνουμε μια δεύτερη προσπάθεια να πείσουμε, να πιέσουμε για να μπορέσουμε να πετύχουμε το καλύτερο για τον τόπο μας και τον ελληνικό λαό. Γι’ αυτό κάνουμε το δημοψήφισμα. Και ελπίζουμε να το πετύχουμε, αυτό επιδιώκουμε».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή