Ακροβατικά που κόβουν την ανάσα στη γέφυρα του Νιούπορτ

Πέμπτη, 02 Ιουλίου 2015 15:19
UPD:15:19
TopMediaService
A- A A+

Σε ακροβατικά που κόβουν την ανάσα επιδόθηκαν δύο έφηβοι στο Νιούπορτ, στη νότια Ουαλία, με τις αρχές να εκδίδουν προειδοποίηση ασφαλείας, μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο.

Οι δύο έφηβοι έκαναν… τσουλήθρα από ύψος 50 μέτρων χωρίς εξοπλισμό ασφαλείας, γλιστρώντας στα καλώδια της κρεμαστής γέφυρας.

Ο 15χρονος Ίθαν και ο 18χρονος Τζέικ σκαρφάλωσαν στα μεταλλικά στηρίγματα της γέφυρας «George Street» και, αφού πέρασαν μέσα από μία τρύπα, χρησιμοποίησαν τις εσωτερικές σκάλες, για να ανέβουν στο υψηλότερο σημείο.

Στη συνέχεια τα δύο αγόρια, τα οποία κατέγραψαν τα επικίνδυνα κόλπα τους με κάμερα προσαρμοσμένη στο κεφάλι τους, κατέβηκαν γλιστρώντας πάνω στα καλώδια, αγνοώντας τον κίνδυνο τόσο για τη δική τους ασφάλεια, όσο για την ασφάλεια των οδηγών που περνούσαν ακριβώς από κάτω.

«Αυτά τα δύο αγόρια έβαλαν τον εαυτό τους και πολλούς άλλους σε κίνδυνο» δήλωσε ο επικεφαλής της αστυνομίας του Νιούπορτ Τζο Μπουλ και προχώρησε σε αυστηρές συστάσεις.

Οι δύο νεαροί δεν φάνηκαν πάντως να ανησυχούν ιδιαίτερα, δηλώνοντας ότι αυτό που τους τρόμαξε περισσότερο ήταν οι ακαθαρσίες των πτηνών.

Πάντως και εκείνοι με τη σειρά τους συμβούλευσαν τους συνομηλίκους τους να αποφύγουν να κάνουν κάτι παρόμοιο.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή