Στίβος: Αμφίβολος για το Παγκόσμιο του Πεκίνου ο Μπολτ

Τρίτη, 30 Ιουνίου 2015 23:23
UPD:23:27
REUTERS/PHIL NOBLE

«Είμαι πολύ απογοητευμένος που δεν θα μπορέσω να αγωνιστώ. Μου αρέσει πολύ να τρέχω σε αυτά τα μίτινγκ, αλλά τώρα δεν είμαι 100% έτοιμος. Ανυπομονώ να επιστρέψω στις προπονήσεις το ταχύτερο δυνατό» δήλωσε ο Γιουσέιν Μπολτ (φωτ. αρχείου).

A- A A+

Ο ταχύτερος άνθρωπος του κόσμου, ο Γιουσέιν Μπολτ, δεν θα συμμετάσχει στα δύο προσεχή μίτινγκ της σειράς Diamond League, ενώ θεωρείται πια πιθανό να μη βρεθεί ούτε στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου του Πεκίνου, τον Αύγουστο.

Ο Μπολτ δεν θα τρέξει ούτε το Σάββατο 4 Ιουλίου στη Λοζάνη, ούτε την Πέμπτη 9/7 στο Παρίσι, ενώ πριν από μερικές ημέρες είχε αποσυρθεί και από το πρωτάθλημα της Τζαμάικα.

«Είμαι πολύ απογοητευμένος που δεν θα μπορέσω να αγωνιστώ. Μου αρέσει πολύ να τρέχω σε αυτά τα μίτινγκ, αλλά τώρα δεν είμαι 100% έτοιμος. Ανυπομονώ να επιστρέψω στις προπονήσεις το ταχύτερο δυνατό» δήλωσε ο Ολυμπιονίκης μέσω της ιστοσελίδας του.

Η προπονητική ομάδα του Τζαμαϊκανού εξέδωσε ανακοίνωση διευκρινίζοντας ότι «έχει ένα σφίξιμο στην ιερολαγώνιο άρθρωση που δυσχεραίνει την κίνηση και ασκεί πίεση στο (αριστερό) γόνατο και τον αστράγαλό του. Τις επόμενες ημέρες θα βρίσκεται στο Μόναχο για θεραπεία και στη συνέχεια θα ξεκινήσει προπονήσεις για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα». 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις