Παίκτης της ΑΕΚ ο Παναγιώτης Κονέ

Τετάρτη, 21 Δεκεμβρίου 2005 12:20
A- A A+

Στην ΑΕΚ θα αγωνίζεται τελικά ο διεθνής με την εθνική ομάδα Νέων Παναγιώτης Κονέ, μετά από απόφαση της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ.

Ο παίκτης αρχικά είχε αποδοθεί στον Ολυμπιακό, ωστόσο μετά την προσφυγή της ΑΕΚ, η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ επικύρωσε τον ποδοσφαιριστή στους «κιτρινόμαυρους».

Την ικανοποίησή του για τη δικαίωση της ΑΕΚ εξέφρασε σε δηλώσεις του στον SuperΣΠΟΡ FM 94,6, ο νομικός εκπρόσωπος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Χάρης Γρηγορίου.

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος γιατί δικαιωθήκαμε στην επιλογή της γραμμής που ακολουθήσαμε, αν και κατηγορηθήκαμε από μερίδα του Τύπου ότι δεν κάνουμε καλά τη δουλειά μας. Δεν ξέρουμε ακόμη το σκεπτικό της απόφασης. Η βούλήση του εργαζόμενου είναι σημαντική. Ο εργαζόμενος είναι ενήλικος και έχει τη δυνατότητα να επιλέξει τον εργοδότη του. Είχε επαγγελματικό συμβόλαιο με τη Λανς, κάτι που παραδέχεται και ο Ολυμπιακός. Επιπλέον δεν μπορείς να πάρεις έναν επαγγελματία και να τον κάνεις ερασιτέχνη. Όταν γίνεται από ερασιτέχνης επαγγελματίας, ο ποδοσφαιριστής αλλάζει ιδιότητα».

«Εμείς θεωρήσαμε από την αρχή πως διαπραγματευόμαστε με έναν ενήλικο και ελεύθερο ποδοσφαιριστή. Δεν είχαμε τίποτα με τον Ολυμπιακό, δεν μας χωρίζει κάτι. Στο μέλλον θα κυριαρχήσει η λογική ότι η ελεύθερη κυκλοφορία και βούληση του εργαζομένου να επιλέγει τον εργοδότη του είναι κυριαρχική», κατέληξε ο κ. Γρηγορίου.

Πηγή SuperΣΠΟΡ FM

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις