Ευθύνες στην αστυνομία επιρρίπτει ο «Επαναστατικός Αγώνας»

Πέμπτη, 22 Δεκεμβρίου 2005 09:53
A- A A+

«Η επίθεση εναντίον του υπουργείου Οικονομίας είχε σκοπό να προκαλέσει αποκλειστικά υλικές ζημιές.. Την αποκλειστική ευθύνη (για τους τρεις τραυματίες) την έχει η αμερικανοβρετανικά εκπαιδευμένη - ελέω και Ολυμπιακών Αγώνων- αστυνομία, η οποία αποδείχθηκε εγκληματικά ηλίθια και επικίνδυνα ανίκανη».

Τα παραπάνω αναφέρει μεταξύ άλλων ο «Επαναστατικός Αγώνας» στην προκήρυξή του, η οποία δημοσιεύεται ολόκληρη σήμερα στην εφημερίδα το «Ποντίκι».

«Η δράση του Επαναστατικού Αγώνα δεν είναι τυφλή και δεν στοχεύει απλούς πολίτες. Στοχεύει το καθεστώς, τους θεσμούς και αυτούς που το εκπροσωπούν και το προστατεύουν», προστίθεται στην οκτασέλιδη προκήρυξη.

Ο «Επαναστατικός Αγώνας» αναφέρει ακόμη ότι η έκρηξη στο Σύνταγμα αποτελεί συνέχεια της επίθεσης στο υπουργείο Απασχόλησης τον περασμένο Ιούνιο και «απαντά δυναμικά στη νεοφιλελεύθερη πολιτική που ακολουθεί το ελληνικό κράτος».

«Το υπουργείο Οικονομίας ευθύνεται για τη διόγκωση της εξαθλίωσης για τους χιλιάδες εργαζόμενους που κάθε χρόνο περνούν στην ανεργία, για όλους αυτούς που φυτοζωούν εγκλωβισμένοι στην ανέχεια».

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Δημοφιλή