Έντονα συναισθήματα ακροβατούν και χορεύουν

Ακροβατική - χορευτική παράσταση «I feel you», από την ομάδα Altius
Σάββατο, 27 Ιουνίου 2015 08:10

Σημείο έμπνευσης και αναφοράς της παράστασης είναι τα ανθρώπινα συναισθήματα, σε κάθε στιγμή μας, και η έκφρασή τους μέσα στη ζωή όλων μας.

A- A A+

Τα ανθρώπινα συναισθήματα βρίσκουν έναν νέο τρόπο έκφρασης, μέσα από τον συνδυασμό του σύγχρονου χορού με ακροβατικά εδάφους και εναέρια υψηλής δυσκολίας, στην παράσταση της ακροβατικής - χορευτικής ομάδας Altius, με τίτλο «I feel you», που παρουσιάζεται στο θέατρο Ήβη, από την Κυριακή 28 έως και την Τρίτη 30 Ιουνίου, στις 9.15 το βράδυ.

Όσο γρήγορος είναι κι ο χρόνος, που προσπερνά τις στιγμές μας

Η παράσταση  «I feel you» αποτελεί σπονδυλωτό θέαμα, με θεαματικές σκηνές σύγχρονου χορού, ακροβατικών και aerial χορογραφιών. Δέκα πρώην μέλη των εθνικών ομάδων ενόργανης  και ρυθμικής γυμναστικής, πρωταθλητές, καθώς και επαγγελματίες χορευτές, παρουσιάζουν, επί σκηνής, την εναλλαγή των συναισθημάτων μας, με φόντο θέματα της διεθνούς μουσικής σκηνής.

Σημείο έμπνευσης και αναφοράς της παράστασης είναι τα ανθρώπινα συναισθήματα, σε κάθε στιγμή μας, και η έκφρασή τους μέσα στη ζωή όλων μας. Σε όλες τις καταστάσεις της καθημερινότητάς μας, κατακλυζόμαστε από συναισθήματα. Είτε θετικά, είτε αρνητικά. Και τα εκφράζουμε. Μέσα σε παρέες, γεννιούνται έρωτες, δημιουργούνται πάθη, προκύπτει αγάπη, αλλά και μίσος, ζήλεια και φθόνος. Η χαρά διαδέχεται τη λύπη και ο πόνος την ευχαρίστηση. Όλα εναλλάσσονται με γρήγορους ρυθμούς, όσο γρήγορος είναι και ο χρόνος, που προσπερνά τις στιγμές μας.

Ο σύγχρονος χορός συνδυάζεται απόλυτα με τα υψηλής δυσκολίας ακροβατικά στοιχεία, αλλά και τα εναέρια, τα οποία εκτελούνται από τους χορευτές με απόλυτη ακρίβεια, πάνω σε πλήρως χορογραφημένα μουσικά θέματα. Ο χορός εξελίσσεται και τα συναισθήματα εκφράζονται πιο δυναμικά και πιο έντονα από ποτέ.

Χορευτές και αθλητές γίνονται ένα

Η ομάδα Altius συστάθηκε από τον Αργύρη Κουδούνα και την Αργυρώ Κανελλοπούλου, πρωταθλητές και μέλη της Εθνικής Ομάδας Ενόργανης Γυμναστικής. Τα υπόλοιπα 8 μέλη της ομάδας είναι αθλητές και πρωταθλητές της ενόργανης και ρυθμικής γυμναστικής, με εθνικές, ευρωπαϊκές και παγκόσμιες διακρίσεις,  καθώς και επαγγελματίες χορευτές.

Πληροφορίες
Θέατρο Ήβη: Σαρρή 27 - Ψυρρή, τηλ.: 210 3213112. Διάρκεια παράστασης: 1 ώρα και 15 λεπτά. Τιμή εισιτηρίου: 10 ευρώ. Προπώληση εισιτηρίων: ταμείο θεάτρου, Altius: Ανδρέα Παπανδρέου 86 - Ίλιον, τηλ.: 213 0291149, DG Stock Place: Λ. Κατσώνη 17 - Λυκόβρυση, ηλεκτρονικά: viva.gr.

[email protected]

Προτεινόμενα για εσάς