Οξύτατη ένταση ανάμεσα σε Ζ. Κωνσταντοπούλου - Β. Μεϊμαράκη

Παρασκευή, 26 Ιουνίου 2015 15:26
UPD:15:48
Eurokinissi/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Η κ. Κωνσταντοπούλου ανέφερε ότι ο κ. Μεϊμαράκης «κατά την συνήθη πρακτική» ενεγράφη ως ομιλητής, αλλά αποχώρησε από την συνεδρίαση.

A- A A+

Νέα οξύτατη ένταση σημειώθηκε ανάμεσα στην Πρόεδρο της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου και τον πρώην Πρόεδρο της Βουλής Βαγγέλη Μεϊμαράκη κατά την συνεδρίαση της Επιτροπής ΔΕΚΟ της Βουλής.

Η κ. Κωνσταντοπούλου ανέφερε ότι ο κ. Μεϊμαράκης «κατά την συνήθη πρακτική» ενεγράφη ως ομιλητής, αλλά αποχώρησε από την συνεδρίαση.

Ο κ. Μεϊμαράκης εισήλθε στην αίθουσα και διαμαρτυρήθηκε εντονότατα, φωνάζοντας ότι δεν ζήτησε τον λόγο.

Η κ. Κωνσταντοπούλου του επεσήμανε ότι δεν έχει τον λόγο και μέσα στις αντεγκλήσεις του είπε ότι επιδεικνύει «κοινοβουλευτικό τσαμπουκά».

Ο κ. Μεϊμαράκης συνέχιζε να φωνάζει: «δεν ξέρω αν εξυπηρετεί την δική σας προσωπική ατζέντα. Δεν ζήτησα το λόγο και δεν έχετε το δικαίωμα να πείτε .τι ζήτησα τον λόγο και έφυγα. δεν έχετε το δικαίωμα να ταπεινώνετε κάθε Βουλευτή με τον τρόπο που θέλετε», είπε και πρόσθεσε: «Τι παριστάνετε εκεί πέρα; Εδώ καίγεται η χώρα, ο λαός, ολόκληρη η Ευρώπη και τι ζητάτε από μας; να αποπροσανατολίσετε την ατζέντα; να τα βάλετε με τον Τσίπρα;»

NAFTEMPORIKI.GR

«Αυτά που λέτε είναι για μικρά παιδιά. Το θέμα είναι εσείς τι ζητείτε. Όταν μας πείτε αυτό θα είστε ειλικρινής. Αυτή τη στιγμή είστε ανειλικρινής», του απάντησε η κ. Κωνσταντοπούλου.

Τελικά η Επιτροπή με πρόταση της Προέδρου της Βουλής θα αποστείλει επιστολή στον Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα προκειμένου να την ενημερώσει ποιες ημέρες δεν θα βρίσκεται στην Ελλάδα, ώστε να κληθεί στη Βουλή πριν τις 6 Ιουλίου.

«Η κλήση του πριν τις 6 Ιουλίου μπορεί να είναι ιδιαιτέρως επωφελής», εκτίμησε η κ. Κωνσταντοπούλου.

Newsroom naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή