Γ. Γραμματίδης: Βαρύτατο πλήγμα στην πραγματική οικονομία η κυβερνητική πρόταση

Πέμπτη, 25 Ιουνίου 2015 19:14
UPD:19:18
A- A A+

Ως βαρύτατο πλήγμα στην πραγματική οικονομία χαρακτήρισε την κυβερνητική πρόταση ο πρόεδρος των Ομάδων Διαλόγου Ενεργών Πολιτών Γιάννος Γραμματίδης, εκτιμώντας ότι βαθαίνει την ύφεση και οδηγεί σε απόγνωση επιχειρήσεις κι εργαζόμενους.

Παράλληλα, επεσήμανε ότι οδηγεί σε δοκιμασία τους συνταξιούχους, αγνοεί χαρακτηριστικά τους ανέργους, θέτει σε κίνδυνο την άμυνα της χώρας και κλείνει τον  δρόμο σε κάθε μορφής επενδυτική δραστηριότητα.

Γιάννος Γραμματίδης.

«Η σημερινή κυβέρνηση απέτυχε πριν ακόμα αρχίσει να κυβερνά, έχει χάσει τον έλεγχο της κατάστασης κι αποτελεί μέγιστο εθνικό κίνδυνο», τόνισε.

Όπως σημείωσε σε παρέμβασή του, η Ελλάδα βρίσκεται σε δεινή θέση και αντιμετωπίζει τον κίνδυνο μιας βαριάς οικονομικής επιπλοκής που μπορεί να έχει ιστορικές συνέπειες στην Ευρωπαϊκή της πορεία.

«Η χώρα, οι πολίτες και η κοινωνία ταλαιπωρούνται εδώ και εννιά μήνες από τις παλινωδίες, τους τακτικισμούς και την παντελή έλλειψη κατεύθυνσης κι ευθύνης του πολιτικού προσωπικού πού οδήγησαν στις πρόωρες βουλευτικές εκλογές και στην ανάληψη της διακυβέρνησης της χώρας από τον ΣΥΡΙΖΑ με την στήριξη των Ανεξάρτητων Ελλήνων», συμπλήρωσε.

«Αυτές τις κρίσιμες ώρες, οι Ομάδες Διαλόγου Ενεργών Πολιτών διαβεβαιώνουν τους Έλληνες πολίτες ότι υπάρχουν κι άλλες ολοκληρωμένες προτάσεις συμφωνίας πού συνδυάζουν την ανάπτυξη, την δημοσιονομική πειθαρχία και την εξυπηρέτηση των δανειακών υποχρεώσεων της χώρας και πού είναι από καιρό σε γνώση της κυβέρνησης. Προτάσεις πού μπορούν να τύχουν της αποδοχής των θεσμών», επεσήμανε και κάλεσε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να συγκαλέσει άμεσα συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών με σκοπό τον σχηματισμό κυβέρνησης εθνικής ενότητας υπό την ηγεσία προσωπικότητας  πού να απολαμβάνει της γενικότερης εκτίμησης του ελληνικού λαού και της διεθνούς κοινότητας και με τη συμμετοχή τεχνοκρατών.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή