Ποδόσφαιρο: Η μεταγραφική κίνηση μέσα από τον ευρωπαϊκό Τύπο

Τετάρτη, 24 Ιουνίου 2015 13:48
UPD:13:51
REUTERS/Michaela Rehle
A- A A+

Οι διεργασίες στο μεταγραφικό «παζάρι» βρίσκονται στο απόγειό τους, με τις μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες να «χτυπούν» υψηλούς στόχους και «τρανταχτά» ονόματα.

Σήμερα οι... περιπτώσεις που ακούγονται περισσότερο είναι εκείνες των Ντι ΜαρίαΣέρχιο Ράμος, Ντε Χέα, Στέρλινγκ, Αρντά ΤουράνΓιορέντε και Τσεχ.

Οι κινήσεις των μεγάλων ευρωπαϊκών συγκροτημάτων αποτυπώνονται σε καθημερινή βάση στα πρωτοσέλιδα των μεγαλύτερων σε κυκλοφορία αθλητικών (και όχι μόνο) εφημερίδων της ηπείρου. Ας δούμε λοιπόν που επικεντρώνονται τα σημερινά:

Sport (Ισπανία)
Η Μπαρτσελόνα για Ντι Μαρία: είναι η βόμβα της ημέρας, στην Καταλονία δεν μιλούν για τίποτε άλλο. Ο Αργεντινός βρίσκεται στα τελειώματα με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά το παρελθόν του στη Ρεάλ διχάζει τους οπαδούς των «μπλαουγκράνα»

Marca (Ισπανία)

  • Ο Λιορίς κοντά στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αφήνοντας ανοιχτή την πόρτα της Τότεναμ που θα μπορούσε να γίνει ο προορισμός του Κασίγιας.
  • Έξαλλος ο Σέρχιο Ράμος, δεν δέχεται τους ισχυρισμούς ότι προτιμά τα χρήματα από τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης. Και περιμένει σινιάλο από τον Φλορεντίνο Πέρεθ, ο οποίος έχει ψυχρανθεί από καιρό με τον σέντερ μπακ των «μπλάνκος»

Mirror (Αγγλία)

  • Ο Μπέγκοβιτς προορίζεται ως αντικαταστάτης του Τσεχ στην Τσέλσι, αλλά η Στόουκ θέλει στα ανταλλάγματα του Μόουζες
  • «Ο Στέρλινγκ είναι ο σωστός παίκτης για μας» λέει ο Βιέιρα, ενώ η Μάντσεστερ Σίτι ετοιμάζει τρίτη προσφορά για τη Λίβερπουλ

Daily Mail (Αγγλία)
Αν επιβεβαιωθεί η μεταγραφή στην Άρσεναλ για 10 εκατομμύρια, ο Τσεχ θα ενταχθεί στο Top-10 των πιο ακριβών «γέρων»

Daily Star (Αγγλία)
Ο Ντε Χέα θα πωληθεί στη Ρεάλ Μαδρίτης μόνο ως αντάλλαγμα για τον Ράμος, αλλά θα κοστίσει 260.000 λίρες την εβδομάδα

Daily Express (Αγγλία)
Μετά τον Φιρμίνιο η Λίβερπουλ θα ήθελε να διασφαλίσει τον Φερνάντο Γιορέντε για να ολοκληρώσει την επίθεσή της και βρίσκεται σε συνομιλίες με τη Γιουβέντους

Evening Standard (Αγγλία)
Ο Οσπίνα, βασικός τερματοφύλακας της Κολομβίας στο Κόπα Αμέρικα, δεν είναι ικανοποιημένος με το ρόλο του στην Άρσεναλ και βρίσκεται σε συνομιλίες με την Φενέρμπαχτσε

L'Equipe (Γαλλία)

  • Ο Ντέστρο διαψεύδει ότι έχει αποφασίσει να μετακινηθεί στη Μονακό
  • Η Ρόμα στο κατόπι του Λούκας Οκάμπος της Μαρσέιγ
  • Ο Αρντά Τουράν θέλει Αγγλία: δύσκολα θα πάει στη Μίλαν, το ίδιο ισχύει για την Παρί Σεν Ζερμέν

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις