Διαλεύκανση της υπόθεσης των απαγωγών ζητούν ΚΚΕ, ΣΥΝ

Τρίτη, 27 Δεκεμβρίου 2005 16:27
A- A A+

«Η κυβέρνηση είναι έκθετη, γιατί εφαρμόζει τη δήθεν αντιτρομοκρατική συμφωνία που υπέγραψε το ΠΑΣΟΚ επί Κ. Σημίτη. Αυτή η συμφωνία προβλέπει τη συνεργασία των μυστικών υπηρεσιών, στο πλαίσιο της Ε.Ε., ακόμα και τη δράση τους, είτε με προειδοποίηση της ελληνικής κυβέρνησης, είτε όχι.

Το ΚΚΕ απαιτεί την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης των απαγωγών. Οι πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας συσκοτίζουν αντί να ξεκαθαρίζουν τα πράγματα», αναφέρει το ΚΚΕ.

«Η κυβέρνηση συνεχίζει, παρά τις απανωτές αποκαλύψεις, να συγκαλύπτει απροσχημάτιστα αποδεδειγμένες απαγωγές πολιτών από τις ελληνικές και βρετανικές μυστικές υπηρεσίες, που έγιναν σε τρία σημεία της χώρας, στα Πετράλωνα, τα Γιάννενα και τα Οινόφυτα.

Η Ελλάδα έχει μετατραπεί σε ξέφραγο αμπέλι και προτεκτοράτο. Εχει παραδοθεί απολύτως εδώ και χρόνια, με τη συναίνεση των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ., στα χέρια των αμερικανοβρετανικών υπηρεσιών, που αλωνίζουν ως κράτος εν κράτει. Η ευθύνη για την συνεχιζόμενη συγκάλυψη δεν αφορά, πλέον, μόνο τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης. Βαρύνει συνολικά όλη την κυβέρνηση και προσωπικά τον πρωθυπουργό», σχολίασε ο Π. Λαφαζάνης μέλος της Π.Γ. του ΣΥΝ.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή