Πέθανε η Ιταλίδα ηθοποιός Λάουρα Αντονέλι

Σε ηλικία 74 ετών
Δευτέρα, 22 Ιουνίου 2015 13:45
UPD:15:42
A- A A+


Η Ιταλίδα ηθοποιός Λάουρα Αντονέλι, διάσημη για τον ρόλο της στην ταινία «Μαλίτσια» και σύντροφος του Ζαν Πολ Μπελμοντό, βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στο Λαντισπόλι, σήμερα το πρωί, σε ηλικία 74 ετών.

Η Αντονέλι απεβίωσε λόγω εμφράγματος, σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, χωρίς να είναι γνωστό πότε ακριβώς επήλθε ο θάνατός της.
OB FILMS
Γεννήθηκε το 1941 σε μια πόλη της Κροατίας, την Πούλα η οποία αποτελούσε τμήμα της Ιταλίας. Έγινε διάσημη για τις αισθησιακές εμφανίσεις της στον ιταλικό κινηματογράφο. Πρωταγωνίστησε σε ταινίες όπως «Σεξουαλική επανάσταση» και «Μαλίτσια» - που γυρίστηκε το 1973. Εργάστηκε στο πλευρό πολύ μεγάλων σκηνοθετών, όπως οι Λουκίνο Βισκόντι, Λουίτζι Κομεντσίνι, Ντίνο Ρίζι και  Ετόρε Σκόλα.

Υπήρξε σύντροφος του Ζαν Πολ Μπελμοντό από το 1972 ως το 1980, την εποχή που ζούσε στο Παρίσι και έκανε ταινίες με Γάλλους σκηνοθέτες.
Η καριέρα της σταματά απότομα το 1980, λόγω αισθητικών επεμβάσεων στο πρόσωπό της, οι οποίες δεν πέτυχαν. Επίσης, στη βίλα της είχε βρεθεί κοκαΐνη και το σκάνδαλο επιτάχυνε το τέλος της καριέρας της. Από τότε, ζούσε κλεισμένη στη βίλα της στο Λαντισπόλι, περίπου 40 χιλιόμετρα από τη Ρώμη.

naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάς