Μitsubishi Outlander PHEV: Πάνω από 40.000 πωλήσεις στην Ευρώπη

Δευτέρα, 22 Ιουνίου 2015 12:12
UPD:12:12
A- A A+

Σε λιγότερο από δύο χρόνια, από την παρουσίαση του στη γηραιά ήπειρο, το Outlander PHEV ξεπέρασε τις 40.000 πωλήσεις στην Ευρώπη (εξαιρ. RU/UA/KZ). Πετυχαίνοντας την τέλεια ισορροπία μεταξύ δυναμικότητας παραγωγής και συνολικής ζήτησης, η Mitsubishi Motors Corporation (MMC) παρουσίασε το Outlander PHEV σταδιακά στην Ευρώπη, ξεκινώντας τις πωλήσεις του σε επιλεγμένες αγορές PHEV (Ολλανδία Σκανδιναβικές χώρες, κλπ.) από τον Οκτώβριο του 2013.

Στη συνέχεια, η διανομή επεκτάθηκε με επιτυχία στην υπόλοιπη την Ευρώπη, με το Top Six των αγορών να διαμορφώνεται ως εξής: Ολλανδία 17.733 μονάδες, Ηνωμένο Βασίλειο 11.975, Σουηδία 3.195, Νορβηγία 2.502, Γερμανία 2.132, Γαλλία 1.127 μονάδες. Επιπλέον, οι Ευρωπαίοι πελάτες ανέδειξαν το Outlander PHEV στο δημοφιλέστερο plug-in υβριδικό όχημα, κατατάσσοντάς το στην 1η θέση των πωλήσεων στην κατηγορία PHEV στην Ευρώπη.

Αυτή η εντυπωσιακή πορεία τους οφείλεται αποκλειστικά στην προηγμένη μηχανολογία - επόμενης γενιάς και στις πραγματικά μοναδικές καινοτομίες του Outlander PHEV  (Twin Motor self-charging 4WD SUV με δύο ηλεκτροκινητήρες και εσωτερικό σύστημα φόρτισης μπαταρίας, πολλαπλά αυτόματα προγράμματα ηλεκτροκίνησης, κανονικό 5-θέσιο με χώρο αποσκευών 463 l, κλπ) και όχι μόνο στο πλεονέκτημα των αρκετά φορολογικών ελαφρύνσεων που δικαιούνται όλα τα υπόλοιπα αλλά λιγότερο επιτυχημένα plug-in υβριδικά.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή