Copa America: Τέλος η διοργάνωση για Νεϊμάρ

Σάββατο, 20 Ιουνίου 2015 12:45
UPD:12:49
REUTERS/RICARDO MORAES
A- A A+

Ψυχρολουσία για τον Νεϊμάρ και τον ομοσπονδιακό εκλέκτορα της Εθνικής Βραζιλίας, Κάρλος Ντούνγκα, καθώς η Πειθαρχική Επιτροπή της CONMEBOL αύξησε την ποινή αποκλεισμού του αρχηγού της Σελεσάο από δύο σε τέσσερις αγωνιστικές.

Το Κόπα Αμέρικα τελείωσε λοιπόν πρόωρα για τον άσο της Μπαρτσελόνα, αφού ακόμη κι αν οι «βερντεόρο» φτάσουν ως τον τελικό της διοργάνωσης εκείνος δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής, πληρώνοντας δίκαια πάντως την απαράδεκτη και αντιεπαγγελματική συμπεριφορά του στο ντέρμπι με την Κολομβία, που βρήκε την ομάδα του ηττημένη (0-1).

Μετά το τέλος του αγώνα ο Νεϊμάρ κλότσησε μια μπάλα στον Αρμέρο, τον οποίο και χτύπησε, ενώ στη συνέχεια προσπάθησε να δώσει... κουτουλιά στον Μουρίγιο, οπότε και αποβλήθηκε μαζί με τον Μπάκα της Κολομβίας, που ενεπλάκη στο περιστατικό.

Η Επιτροπή είδε την επίμαχη φάση στο βίντεο και αποφάσισε την αύξηση της ποινής, κάτι που προφανώς έχει να κάνει και με τα... γαλλικά του παίκτη προς τον διαιτητή της αναμέτρησης. Ο Νεϊμάρ θα πληρώσει, επίσης, πρόστιμο 10.000 δολαρίων, ενώ η Βραζιλία έχει το δικαίωμα έφεσης.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις