Ευρωπαϊκοί Αγώνες Μπακού: Ήττα στα πέναλτι για την εθνική εφήβων από τη Σερβία

Παρασκευή, 19 Ιουνίου 2015 20:22
UPD:20:31
REUTERS/KAI PFAFFENBACH

Φωτογραφία αρχείου.

A- A A+

Άτυχη στάθηκε η εθνική εφήβων πόλο, η οποία μετά από μεγάλη προσπάθεια, ηττήθηκε με 13-12 στα πέναλτι από τη Σερβία κι έχασε την ευκαιρία να προκριθεί στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, που διεξάγεται στο Μπακού, στο πλαίσιο των πρώτων Ευρωπαϊκών Αγώνων.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, αν και έχανε με 3 γκολ διαφορά, «επέστρεψε» στο ματς και ισοφάρισε 7-7, σκορ με το οποίο έληξε η κανονική διάρκεια του ημιτελικού.

Στη «ρώσικη ρουλέτα» οι Σέρβοι αποδείχθηκαν πιο ψύχραιμοι και πιο τυχεροί, επικράτησαν με 13-12 και θα διεκδικήσουν το χρυσό μετάλλιο στο μεγάλο τελικό με την Ισπανία.

Η εθνική εφήβων θα παίξει στο «μικρό τελικό» με την Κροατία, το απόγευμα της Κυριακής (16:00), με στόχο να πάρει την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο.

Η ελληνική ομάδα βρέθηκε να χάνει 5-2 στα μέσα της δεύτερης περιόδου, αλλά βελτιώθηκε σημαντικά στην άμυνα, ενώ βρήκε και τις λύσεις επιθετικά και κατάφερε να επιστρέψει στο ματς.

Η διαδικασία των πέναλτι ξεκίνησε ιδανικά για την ελληνική ομάδα, με τον Μαντή να αποκρούει την εκτέλεση του Κασούμ, όμως στη συνέχεια ο καλύτερος σουτέρ της εθνικής, ο Γρηγόρης Γιαννόπουλος, νικήθηκε από τον Τοντορόφσκι και οι δύο ομάδες έφτασαν ως την έβδομη σειρά εκτελέσεων. Εκεί ο Βούτσινιτς ευστόχησε, ο Νικολαΐδης έστειλε τη μπάλα άουτ και οι Σέρβοι πήραν το εισιτήριο για τον τελικό.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις