Μάλτα: Εισέβαλαν στην πίστα του αεροδρομίου για να μην χάσουν το αεροπλάνο

Παρασκευή, 19 Ιουνίου 2015 13:11
UPD:13:11
REUTERS/GONZALO FUENTES

Φωτογραφία αρχείου.

A- A A+

Στην πίστα του αεροδρομίου της Μάλτας εισέβαλε ένα ζευγάρι Ιταλών, οι οποίοι διαπίστωσαν ότι το αεροπλάνο τους… φεύγει χωρίς αυτούς.

Ο 26χρονος Ματέο Κλεμέντι και η φίλη του Ενρίκα Απολόνιο, 23 ετών, καθυστέρησαν λόγω μποτιλιαρίσματος να φτάσουν στο διεθνές αεροδρόμιο της Μάλτας την Τετάρτη, με αποτέλεσμα να μην τους επιτραπεί η είσοδος στο αεροπλάνο.

Βλέποντας κλειστή την πύλη αναχώρησης, οι δύο Ιταλοί παραβίασαν μία έξοδο κινδύνου και άρχισαν να τρέχουν προς το αεροπλάνο, το οποίο δεν είχε ξεκινήσει ακόμα, κάνοντας παράλληλα σήματα στους πιλότους.

Η προσπάθειά τους να προλάβουν το αεροπλάνο ωστόσο δεν ήταν επιτυχημένη, καθώς η σκάλα είχε ήδη απομακρυνθεί, ενώ και οι κινητήρες είχαν τεθεί σε πλήρη λειτουργία.

Σύντομα το προσωπικό ασφαλείας του αεροδρομίου συνέλαβε τους νεαρούς Ιταλούς, οι οποίοι οδηγήθηκαν στη δικαιοσύνη μία μέρα αργότερα, την Πέμπτη.

Όπως εξήγησε ο συνήγορος υπεράσπισης του ζεύγους, την Τετάρτη η Ενρίκα γιόρταζε τα 23α γενέθλιά της και ήθελε να περάσει τη μέρα την οικογένειά της στην Ιταλία.

Τελικά, η Ενρίκα έσβησε τα κεράκια των γενεθλίων της παρέα με τον Ματέο σε ένα κελί, ενώ οι δυο τους καλούνται να πληρώσουν πρόστιμο 2.329 ευρώ, σύμφωνα με το Reuters.

Πηγή: Reuters

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή