Τι φέρεται να είπε στην απολογία του ο Β. Μαρινάκης

Πέμπτη, 18 Ιουνίου 2015 19:54
UPD:19:56
EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ

Ο πρόεδρος της Ολυμπιακού Γιώργος Μαρινάκης, στο γραφείο του ειδικού ανακριτή σε θέματα διαφθοράς, Γιώργου Ανδρεάδη στα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων.

A- A A+

Ουδεμία κατηγορία στοιχειοθετείται καθώς δεν υπάρχουν απτά στοιχεία για καμία από αυτές, φέρεται να υποστήριξε κατά την επτάωρη απολογία του ενώπιον του ανακριτή Διαφθοράς Γιώργου Ανδρεάδη, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλης Μαρινάκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Μαρινάκης ο οποίος μετά την απολογία του αφέθηκε ελεύθερος με χρηματική εγγύηση 200.000 ευρώ και την επιβολή περιοριστικών όρων, φέρεται να κατήγγειλε ενώπιον του ανακριτή ότι δέχεται πόλεμο τόσο εκείνος όσο και ο Ολυμπιακός με τη χρήση θεμιτών και κυρίως αθέμιτων μέσων από αυτούς με τους οποίους έχει αντιπαλότητα.

Απαντώντας σε ερώτηση του δικαστικού λειτουργού γιατί στρέφονται εναντίον του διάφορα πρόσωπα (τα οποία ο ίδιος φέρεται να κατονόμασε) είπε ότι αυτά είναι προϊόν μιας μεθοδευμένης οργανωμένης κατάστασης εναντίον του που είχε  ξεκινήσει από την προηγούμενη ποδοσφαιρική υπόθεση του 2011, για την οποία υπάρχει ήδη απαλλακτική πρόταση από τον εισαγγελέα Εφετών Π. Πούλιο για τον πρόεδρο του Ολυμπιακού.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης φέρεται να είπε ότι γίνεται πόλεμος διότι έχει  χρηματοδοτήσει τον Ολυμπιακό με πάρα πολλά χρήματα , έχει ανεβάσει επίπεδο την ομάδα με πρωταθλήματα και κύπελλα, αλλά κυρίως με τις πορείες στην Ευρώπη  και οι αντίπαλοί του επιθυμούν να τον μειώσουν προσωπικά και επιχειρηματικά, αλλά και για να εκτροχιάσουν τον Ολυμπιακό για να ωφεληθούν οι άλλες ομάδες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός φέρεται να είπε ακόμη ότι γίνεται μία προσπάθεια να εμπλακεί το όνομά του από αυτά τα πρόσωπα με την υπόθεση του πλοίου «Noor One»  με την οποία δεν έχει καμία σχέση, ενώ όπως είπε έγινε χρήση ακόμα και παρανόμων αποδεικτικών μέσων όπως πρόσφατα στην περίπτωση ηχογράφησης συνομιλιών του διαιτητή Ζωγράφου.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης φέρεται να δέχθηκε επίμονες ερωτήσεις για τις καταγεγραμμένες τηλεφωνικές συνομιλίες τις οποίες αντέκρουσε λέγοντας ότι δεν έχουν σχέση με την τέλεση άδικων πράξεων. 

Newsroom naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή