Μπάσκετ: Στον Λάσκαρη η ΚΑΕ Άρης

Πέμπτη, 18 Ιουνίου 2015 19:36
UPD:19:40
INTIME SPORTS/ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ

Νίκος Λάσκαρης.

A- A A+

Στα χέρια του Νίκου Λάσκαρη και της συζύγου του Τζώρτζια πέρασε από σήμερα το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΚΑΕ Άρης, που αλλάζει σελίδα ως προς το ιδιοκτησιακό καθεστώς της.

«Η Αρης Κ.Α.Ε. ανακοινώνει ότι ο κ. Νικόλαος Λάσκαρης και η κ. Τζώρτζια Λάσκαρη είναι πλέον οι κάτοχοι του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της εταιρίας. Η αλλαγή σελίδας στον Αυτοκράτορα είναι γεγονός. Η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου ολοκληρώθηκε και ο 40χρονος επιχειρηματίας και η σύζυγός του είναι οι μεγαλομέτοχοι της Κ.Α.Ε. Έχουν γίνει ήδη οι απαραίτητες κινήσεις ώστε η νέα διοίκηση να γίνει αιρετή, από διοίκηση Πρωτοδικείου που είναι στην παρούσα φάση» αναφέρει η ανακοίνωση.

Από την πλευρά του ο Έλληνας επιχειρηματίας δήλωσε πως «ο Άρης είναι η ομάδα που έβαλε το μπάσκετ στα σπίτια όλων των Ελλήνων. Η δυναμική του ήταν και παραμένει είναι τεράστια. Στόχος μας είναι να ξυπνήσουμε τον κοιμώμενο γίγαντα και να ξαναδώσουμε όραμα στους εκατοντάδες χιλιάδες φιλάθλους της ομάδας».

Όσο για το που θα επικεντρώσει τις προσπάθειές του; «Από τη μία η οικονομική εξυγίανση της ομάδας και από την άλλη η σταδιακή επιστροφή της στην ελίτ του ελληνικού και του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Το μήνυμα που θέλω να στείλω στον κόσμο είναι ότι θα τα καταφέρουμε ενωμένοι και προχωρώντας βήμα βήμα. Με κινήσεις ουσίας και όχι εντυπωσιασμού».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις